Live paint

Live paint artiest Peggy van Gurp heeft al vele bruiloften en feesten mogen vastleggen op doek. Het is geweldig om te zien hoe zo'n live schilderij tot stand komt. Een dankbaar cadeau voor een huwelijk, verjaardag of bedrijfsfeest. Peggy heeft een moderne, losse stijl met inbreng van persoonlijke wensen. Benieuwd naar de kosten? Kijk dan bij LIVE PAINTING  

"Super bedankt! Heel veel mooie complimenten gehad. Alle credits voor jou!:)" Live painting aan het water van de Ijzeren Man in Vught! Wauw wat was… Lees meer..
"Peggy dank voor je super mooie bijdrage aan een geweldige dag. Complimenten voor het resultaat, maar ook voor de wijze waarop je het tot stand… Lees meer..
"Peggy super bedankt voor het gave schilderij! Hij is nog mooier geworden als we gehoopt hadden! Ook bedankt voor het super fijne contact!(:" Ik keek… Lees meer..
"Het was een geslaagd feest en het resultaat mag er zeker zijn , het is echt kei mooi geworden!" Henk Wijngaard (Jaja, hij staat ook… Lees meer..
"Echt…wat een ontzettend mooi schilderij is het geworden!! Helemaal wat ik in gedachten had! Het bruidspaar was ontzettend verrast! Nogmaals heel erg bedankt dat jij… Lees meer..
"Hey Peggy! Het was een heel leuke dag, en dat jij er was heeft de dag nog mooier gemaakt:) Iedereen was vol lof over je… Lees meer..
Live paint op het Feyenoord Charity Gala in een tent op de middenstip van De Kuip. Het Feyenoord Charity Gala in De Kuip heeft een… Lees meer..
"Hallo Peggy, wij hebben een prachtige dag en kijken er met een goed gevoel op terug. Wij hebben je schilderij meteen opgehangen zodra we thuis… Lees meer..
Bouwbedrijf Kreeft in Ede vierde de officiële opening van hun pand én de viering van hun 125-jarig jubileum. Namens de collega's kregen ze deze live… Lees meer..
"Peggy, ze waren er dolblij mee. Het was ook echt schitterend gedaan. Iedereen heeft er 's avonds nog naar gekeken. Toppie! Bedankt nogmaals" Live painting… Lees meer..
"Lieve Peggy, wat zijnwij ontzettend blij met het schilderij! Een onvergetelijke avond en dit heb jij perfect vastgelegd. Nogmaals dank! Groet Paul" Live painting in… Lees meer..
"Wat fantastisch gemaakt! Een heel waardevolle herinnering aan een prachtige dag! Ereplek in de woonkamer, bedankt!” Zoooo veel lampjes, zoooo sfeervol, zo'n enthousiast bruidspaar en… Lees meer..
De Schinvelder Hoeve was een geweldig mooie plek voor een huwelijk in winterse sferen. Lampionnen, kerstbomen, heel veel lichtjes en kaarsen sierden deze mooie, sfeervolle… Lees meer..
"Wij hebben een top avond gehad. Echt veel mooie reacties op jouw werk gehad. Veel mensen hebben zelfs een foto gemaakt uit het boekje zodat… Lees meer..
"Super zeg! Jij bedankt wij en het bruidspaar zijn er echt heel blij mee. Echt super bedankt!" Buiten sloegen de golven op het strand, de… Lees meer..
"Hey Peggy, bedankt voor je super kunstwerk! Wat zijn wij er blij mee! Geweldig gedaan!!" Kunst maken tussen kunst is heel kunstig, maar de kunst… Lees meer..
Het dak ging er bijna af, gisteren bij Loods K bij Fort Altena. De Directeur van Car Lock Systems was 25 jaar in dienst en… Lees meer..
"Hoi Peggy, we zijn weer bijgekomen van de bruiloft. Wat was het een gezellige dag. Het is helemaal verlopen zoals ze gehoopt hadden. 's avonds… Lees meer..
"Bedankt voor gisteren, we zijn er allemaal heel blij mee:)" Het zonnetje brak door toen het bruidspaar arriveerde. Dit hadden ze verdiend:) Mijn doek ving… Lees meer..
"Zo bij zonder. We zijn je zo dankbaar, het resultaat is echt fantastisch!" Zon, zee, strand, familie, vrienden, overgoten met een sfeertje van liefde en… Lees meer..
"Jij ook heel erg bedankt voor het mooie schilderij, en je gezellige bijdrage. Ontzettend mooi en leuk gemaakt. Ook namens het bruidspaar:) Wat een romantisch… Lees meer..
Wat was dit een mooie plek om te trouwen! Ze hadden bergen werk verzet om hun schuur om te toveren tot sfeervolle feestplek, en wat… Lees meer..
's Avonds komen schilderen, maar toch de setting van de ceremonie op doek...Dat kan!:) Ik kreeg wat foto's toegevoegd-appt van de ceremonie setting. Van de … Lees meer..
Tranen van geluk, ontroering, liefde en lachen...Wat een mooie dag voor dit bruidspaar. Omringt door vrienden en familie genoten deze twee van hun dag. ze… Lees meer..
"Hi, dank voor je werk. Het is in zeer goede aarde ontvangen" Herberg de Engel in Dodewaard was echt een hele aangename, gezellige plek voor… Lees meer..
De kleine meid vooraan was in tranen toen het feest voorbij was en vroeg het bruidspaar of ze nog een tweede keer konden trouwen...Zooo erg… Lees meer..
"We zijn zo blij met het resultaat!!! En iedereen vond het zo leuk om te zien!!!!! Als we terug zijn van ons weekend gaan we… Lees meer..
"Hi Peggy, bedankt voor gisteren. Het schilderij is echt supermooi geworden en nogmaals, we zijn er heel blij mee dat je zo last minute nog… Lees meer..
Wat een gezellig, energiek bruidspaar! Een partypopper bij de onthulling en zakje snoep met lieve tekst bij het vertrek:) Begonnen aan de voorkant van het… Lees meer..
"Hi, ik ga je zeker onthouden om als tip te geven voor andere bruiloften" Dat is toch een mooi appje om de dag mee af… Lees meer..
Live painting op een bruiloft bij de Heerlijkheid in Bredevoort. Deze keer de ceremonie op doek gezet met supermooi uitzicht op de mooie achtertuin:) Lees meer..
“Hoi Peggy….. wat ben ik/wij blij met je en wat hangt ons kunstwerk te pronken aan de muur. Geweldig om van na te genieten en… Lees meer..
" Hi Peggy! Echt we zijn zo blij met het schilderij, maar ook de hele beleving op de dag zelf naar het eindresultaat. Iedereen vond… Lees meer..
"Ze zijn er mega blij mee. Echt heel leuk!! Bedankt!!" Live painting bij de Korenmolen. Opdrachtgeefster Emy had me al eens eerder geboekt voor de… Lees meer..
"Hoi Peggy, ik wil je via deze weg nogmaals bedanken. Dank zij jou hebben we een geweldig cadeau kunnen geven op deze speciale dag. En… Lees meer..
De liefde werd goed gevierd bij de Vergulden Eenhoorn in Amsterdam. Een verrassing voor het bruidspaar en hun reactie was geweldig. Die lampjes, die statige… Lees meer..
Bruid; "We waren al intens blij toen we jouw komst als cadeau kregen, maar het heeft al onze verwachtingen overtroffen! Wat mooi en fijn om… Lees meer..
"Wij zijn zo blij met dit geweldig mooie aandenken aan onze dag! Zo gaaf! Het heeft een mooie centrale plek in ons huis gekregen! Steeds… Lees meer..
"Hallo Peggy, wat een leuke bijdrage heb jij geleverd aan deze mooie dag. We hebben veel leuke reacties gekregen. Zo mooi hoe dit kustwerk tot… Lees meer..
"Hallo Peggy, ik wil je eerst nog eens hartelijk bedanken voor het prachtige schilderij! Het heeft al een mooi plekje in de kamer gekregen en… Lees meer..
"Heeey peggy, wat was het leuk hè, zit nog zo na te genieten! Ben zo verwend met het weer, de gezelligheid, cadeautjes en verrassingen. Maar… Lees meer..
“Lieve Peggy, dankjewel voor het prachtige schilderij! We waren enorm verrast door Melvin en Kelly. Een prachtig cadeau waar we ons leven lang naar zullen… Lees meer..
"De reacties die we hebben ontvangen zijn allemaal positief en lovend!! Dit was voor ons ook een hele mooie en bijzondere ervaring! Wát ben jij… Lees meer..
"Dag Peggy, Wij vinden het echt heel leuk dat je er was! Je aanwezigheid is zo prettig en de gasten vonden het heel leuk om… Lees meer..
"De live painting was een leuke ervaring. Leuk om te zien hoe Peggy het schilderij steeds meer vorm geeft. Een super waardevolle herinnering aan onze… Lees meer..
"Wij waren zo ontzettend blij met de komst van Peggy! Ik vond dit denk ik toch één van de meest spannende dingen van onze bruiloft!… Lees meer..
Opa en oma verrassen met een intieme familie bbq is natuurlijk al super, maar dat het dan ook nog eens ter plekke vastgelegd zou worden… Lees meer..
"Mooi Peggy! Dat zul je gisteren vaak gehoord hebben? Wat een plaatje het stralende paar, in het echt én op doek! Een verrassing voor het… Lees meer..
"Peggy, het was top!! Bedankt voor het maken van dit prachtige aandenken!" Nondepie wat hadden ze deze surpriseparty goed voorbereid. Stijn wist niet wat ie… Lees meer..
Is Peggy niet meer beschikbaar op de gewenste datum? Geen probleem...dan is er deze giftbox. Je krijgt 'm gratis toegestuurd bij een afterpaint-boeking, zodat je… Lees meer..
"Super bedankt!!! Ben helemaal blij met het eindresultaat!!!!" Bij Driessen B.V. kunnen ze een goei feestje bouwen!!! Wat was het gezellig! Ik weet niet hoe… Lees meer..
"Bedankt voor vanavond! Ik heb het eindresultaat zelf nog niet gezien, maar hoorde van iedereen dat het super is geworden!" Top dat de aanbieders van… Lees meer..
Kijk als je twee poepgaatjes in je logo durft te verwerken dan ben je een echte REBEL! Petrebels (petrebels.com) opende dit weekend hun nieuwe showroom… Lees meer..
"Hoi Peggy, gisteravond ontvingen wij jou op de opening van ons nieuwe bedrijfspand. De opdracht was de carrière van Dirk van topsporter naar ondernemer op… Lees meer..
Deze enthousiaste, lieve, -ikhounietvanverrassingen- 50-jarige, kwam er achter dat ze deze verrassings live painting eigenlijk toch wel leuk vond;-) Ik stond al klaar toen ze… Lees meer..
Live paint stijl voor een schilderij van mijn favoriete lied "The pianomen" Natuurlijk geschilderd met deze heerlijke song op de achtergrond. En voor de liefhebber;… Lees meer..
Pensioenfeest bij De Elze in Veno. Met vele gasten uit het buitenland, leuke speeches en persoonlijke woorden voor Roel. Hij wist niet dat hij dit… Lees meer..
"Hallo Peggy, Hierbij alvast een foto van het schilderij. Hij is echt geweldig. Hij hangt al prominent in de keuken!" Wat een liefdevolle dag bij… Lees meer..
"Beste cadeau ever volgens het bruidspaar!! Nog bedankt Peggy!!" Wow! Beide moeders wilden me boeken, niet wetende van elkaar. Maar ja, er kan er maar… Lees meer..
Een 25 jarige bruiloft bij Plexat. Wat hadden ze het mooi versierd! Hun trouwkleding van toen stond te pronken aan de rand van de dansvloer… Lees meer..
Paraplu’s met eigen logo stonden klaar. Het was even spannend, maar de ceremonie kon buiten doorgaan. Toen de avond viel, viel ook de regen, en… Lees meer..
Heel veel respect voor dit bruidspaar dat zich volledig inzet voor het milieu, door het reduceren van afval en door middel van recycling. De versiering… Lees meer..
"Hi Peggy, Na ruim een jaar er naar uit te hebben gekeken om zelf ook zo'n mooi schilderij te kunnen bemachtigen kunnen wij alleen maar… Lees meer..
"Heel gaaf! Ze zijn er heel blij mee! Bedankt. Jouw werk is de dag na de bruiloft meteen op een mooie plek opgehangen. Is dat… Lees meer..
"Hoi Peggy, dankjewel voor deze onvergetelijke mooie avond. We zijn er super blij mee. Iedereen kwam gedurende de avond even kijken naar het schilderij en… Lees meer..
"Hoi Peggy, ja het was een hele geslaagde avond en we hebben er vandaag nog heerlijk van na genoten. Op sommige momenten gewoon zo onwerkelijk,… Lees meer..
Een live schilderij voor Hans en zijn prachtige Kim, die hun huwelijk vierden in een sfeervol gedecoreerde tent op het terrein van de Weijergaerde te… Lees meer..
"Hij hangt hoor! Bedankt Peggy! Super goed gedaan! We hebben nauwelijks foto's van het feest. Dus fijn dat je er wat hebt gemaakt en bewaard!… Lees meer..
"Hoi Peggy, heel erg bedankt voor het mooie kunstwerk. Het was voor ons een onverwachts en geweldig cadeau waar we super blij mee zijn. Het… Lees meer..
Hoe geweldig is dat, een feest in je eigen achtertuin! Deze verrassingspaint werd aangeboden door hun twee dochters ter ere van hun 50 jarige huwelijk. Lees meer..
"Beste Peggy, Inmiddels hebben we jouw prachtige schilderij aan de muur gehangen. Nogmaals heel veel dank voor een schitterend schilderij! Bijgaand een stukje dat je… Lees meer..
Een bruiloft. In een tent. In een bos. Deze info had ik doorgekregen samen met het adres en wat wensen voor het schilderij. Maar dat… Lees meer..
"Peggy, prachtig is het schilderij!! Wij zijn er enorm blij mee! Dankjewel dat je er was!" (opdrachtgeefster) MC Company vierde haar 25 jarig jubileum met… Lees meer..
"Hoi Peggy, het schilderij hangt al boven de bank. Ze vonden het prachtig. Bedankt nogmaals en ik zal reclame voor je maken" Een verrassingspaint namens… Lees meer..
"Lieve Peggy, het eindresultaat mag er zeker wezen! Wat een super gaaf schilderij is het geworden!! Bedankt dat je onze dag op doek hebt vastgelegd!… Lees meer..
"Hallo Peggy en voor ieder die dit leest. 25 mei trouwde onze kinderen en wat geef je ze cadeau? Geld? Nee dat was niet onze… Lees meer..
17-8-2018 Enkele jaren geleden was het haar dochter waar ik een live painting voor mocht verzorgen en nu trouwde haar zoon. Het was een open… Lees meer..
"Heel erg bedankt, hij is en hangt prachtig!" De achtertuin van Brownies en Downies in Valkenswaard was al een prachtplekje, maar voor deze dag ook… Lees meer..
Het Prolands Festival was dik geslaagd! Hier werd het 10 jarig jubileum gevierd van Pro Groep in Eindhoven. Ze zijn onder andere actief op het… Lees meer..
Bruidspaar: "Een paar dagen vóór de bruiloft worden we door de ouders van de bruidegom uitgenodigd voor het cadeau. Moeders omschrijft het als: 'we weten… Lees meer..
"Heel erg tof dat we dit originele cadeau nog op zo ‘n korte termijn hebben kunnen regelen. Onze ouders zijn er heel blij mee en… Lees meer..
Lekker veel groen, met oranje accenten. Ik hoop dan altijd dat de gasten niet allemaal chique zwart gekleed gaan. En als dan blijkt dat hun… Lees meer..
"Je hebt er een ontzettend mooie herinnering van gemaakt waar we elke dag met een glimlach naar terug kunnen kijken! Op het feest en ook… Lees meer..
"Super super bedankt!! Wat is het schilderij prachtig geworden:)) Het krijgt een mooie plek en het zal ons altijd herinneren aan deze bijzondere dag!" Zoveel… Lees meer..
Voel de lente, vier de lente! Dit schilderij mocht uitgevoerd worden in vrolijke, frisse lente kleuren. Enkele gasten 'herkenbaar'en verder lekker de sfeer op doek.… Lees meer..
"Hoi Peggy, wij willen je bedanken voor te compleet maken van het jubileumfeest. Iedere aanwezige was onder de indruk en beide mannen zijn er zeer… Lees meer..
"Live painting door Peggy van Gurp geeft een extra dimensie aan de gelegenheid en … een blijvende herinnering. Voor twee mooie events heb ik Peggy… Lees meer..
"Hoi Peggy, hier een foto van de plek waar het prachtige schilderij hangt. Het is echt een eyecatcher, ik wil er steeds naar kijken, zo… Lees meer..
Dinsdag is een geweldige dag om te trouwen...en dus ook om een gezellige live paint te verzorgen. 's Middags in het Noord-Brabants museum I DO,… Lees meer..
Yessss, ik mocht een Love Award in ontvangst nemen uit handen van presentatrice Kim Kotter en mag mezelf winnaar noemen in de categorie ‘Bruiloft entertainment’… Lees meer..
Met de uitstraling in de lijn van een live painting, maar dan gemaakt in eigen atelier, aan de hand van foto's. Dit schilderij was een… Lees meer..
Al 20 jaar maakten ze van hun werk een feest. Al 20 jaar toewijding en passie voor het vak. Al 20 jaar Hoeks Verhuur. En… Lees meer..
"Peggy, nogmaals dank. Het was voor ons een prachtige dag, een sprookje, en het schilderij een prachtige herinnering. Hoop dat jij je ook vermaakt hebt… Lees meer..
17-6-2017 Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2017 vierde VRF Europe haar 40-jarig jubileum met een feestelijke bijeenkomst in Deurne. De producent en leverancier… Lees meer..
"Beste Peggy, Onze grote dag op Kasteel Engelenburg was helemaal perfect, fantastisch, overweldigend, onvergetelijk!!! En jij hebt daaraan bijgedragen. Bedankt!!! We vinden het schilderij helemaal… Lees meer..
"Hoi Peggy, ontzettend bedankt voor het hele mooie schilderij! We hebben heel veel gave reacties gekregen:) We gaan het zeker voortzeggen! Groetjes," 18-8-2018 Meerdere aanvragen… Lees meer..
Dit kleurrijke stel wilde graag een kleurrijke live paint. Een combinatie van het feest, maar ook hun huis met die mooie magnolia ervoor, hun fietsen… Lees meer..
Een live painting aangeboden door de ouders van de bruid met hele leuke aankondiging door pa en de vraag of het gebouw van De Rechtbank… Lees meer..
Eucalyptus kleuren in het boeket, in de bloemstukken én in het schilderij. Het was heerlijk toeven in de schaduw van de grote bomen in de… Lees meer..
Terwijl het bruidspaar na de ceremonie genoot van een tocht met een huifkar was ik me ondertussen aan het installeren in de prachtige tuinkamer van… Lees meer..
Pagina 1 van 2

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op