Paul 40&2

"Lieve Peggy, wat zijnwij ontzettend blij met het schilderij! Een onvergetelijke avond en dit heb jij perfect vastgelegd. Nogmaals dank! Groet Paul" 

Live painting in de geweldige Oostenrijkse "skihut" bij Paul. Twee jaar geleden werd hij 40, maar kon het toen niet vieren vanwege Carona. Nu, viert hij dus zijn 40&2 verjaardag, zoals te lezen op de gouden ballonnen boven de bar. Oostenrijkse vrienden vlogen speciaal over om dit met hem en andere genodigden te vieren. De pose die ze op de bar laten zien moest er gewoon zo op. En later die avond zag iedereen ze inderdaad hun dansje doen bovenop de bar. En dit was niet voor de eerste keer;) Helaas kon ik niet alle gasten schilderen, maar het doek ademt de gezelligheid van die avond. Het zal ook een plekje krijgen aan de wand van deze mooie ruimte. Dankjewel Paul, voor het mogen vastleggen van dit geweldige feest X

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op