De Vlaamsche Spijcker

"De reacties die we hebben ontvangen zijn allemaal positief en lovend!! Dit was voor ons ook een hele mooie en bijzondere ervaring! Wát ben jij een leuk mens en ik vind het zo ontzettend knap wat je, in mijn ogen, in korte tijd kunt neerzetten! Voor het bruidspaar (waarvan de trouwdatum al een keer verzet was vanwege de lockdown door Corona) was het allemaal al spannend genoeg, want eerlijk is eerlijk, zo’n dag is door de maatregelen omtrent dit virus toch anders dan anders en dan brengt juist dit schilderij iedereen toch samen op een hele intieme manier... tranen van geluk... Het applaus na de presentatie van het schilderij is dik verdiend!! Dankjewel voor je gezelligheid namens ons allemaal!! Liefs, Roger en Astrid Stouthart"

De bruid was tot tranen geroerd. En ik ook bij het zien daarvan. Dat je iemand zo blij kunt maken door de verf op de juiste plek op doek te plaatsen geeft zoooooveel voldoening. Het applaus bij de onthulling maakte me wat verlegen. Wel raar eigenlijk dat ik er geen probleem mee heb om heel de dag aangekeken te worden tijdens het schilderen, maar tijdens de onthulling in de belangstelling staan voelt toch altijd een beetje ongemakkelijk. Tegelijkertijd is dat toch een van de momenten waar ik zo naar uitkijk. Gasten en bruidspaar hebben natuurlijk al het verloop van het schilderij kunnen volgen, maar de onthulling blijft voor mij een van de mooiste momenten van de dag. Deze live paint werd aangeboden door de moeder van bruid en het was een verrassing. Buiten begonnen tijdens de romantische ceremonie in de tuin van devlaamschespijcker in Dongen Vanwege het weer, naar binnen verhuisd naar de ingang van die prachtige schuur. Waar je ook kijkt, overal is het prachtig op deze locatie. Bedankt, moeder van de bruid voor deze fijne opdracht, bedankt mooi bruidspaar voor jullie geweldige reactie en bedankt familie, dat jullie zo lief voor me waren, dat ik lekker bij de openhaard een heerlijk bordje mee mocht eten, het gezellige gesprek en de leuke weetjes. (Dat Hugo de Groot in een dekenkist heeft weten te ontsnappen;)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op