Galerie aan huis

In het mooie Bergeijk, dicht bij de Belgische grens, is het mogelijk een bezoek te brengen aan de expositieruimte van Peggy van Gurp. Deze grenst aan de woning en is op afspraak te bezoeken. De schilderijen met glimmende laklijnen en de 3D- schilderijen met veel reliëf geven in het echt toch een ander beeld dan op de foto en het geeft tevens een goede indruk van wat je kunt verwachten als Peggy een live paint komt maken. Een perfecte werkplek voor een schilderverslaafde kunstenares en moeder. Kom gerust eens langs en laat je vrijblijvend informeren wat de mogelijkheden zijn. 

TIP: Verras je geliefde door Peggy een persoonlijk schilderij te laten maken in eigen atelier (van bijvoorbeeld jullie woonplaats, bruiloft, hond...) en dát schilderij in de galerie op te laten hangen tussen de andere kunstwerken en dan vervolgens met je nietsvermoedende lover de galerie eens te bezoeken. Succes gegarandeerd!

  • Voorbeelden van live paint projecten. Schilderijen die op locatie gemaakt zijn voor bruiloft, bedrijfsfeest of event.
  • Voorbeelden van atelier opdrachten Hele persoonlijke schilderijen op maat gemaakt aan de hand van foto's
  • Voorbeelden van vrij werk modern en landelijk 3D. Kant en klare schilderijen die te zien zijn in de galerie

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op