Huize Anna

Bruid; "We waren al intens blij toen we jouw komst als cadeau kregen, maar het heeft al onze verwachtingen overtroffen! Wat mooi en fijn om een blijvende herinnering aan de muur te hebben, super bedankt!!"

Deze behoort zeker in de top 10 mooiste, sfeervolste, romantischste plekjes waar ik ooit heb mogen schilderen (in één van de mooiste achtertuinen in Brabant) Wat was ze mooi en wat hadden ze een lieve woorden voor elkaar in hun speeches. Hun getuigen gooiden daar bovenop nog meer lieve woorden en heeeeel veel humor. Man, wat heb ik genoten en meegelachen vanachter mijn ezel. Lingo, laminaat leggen en de scan-apparaatjes bij de supermarkt:-)) (wie dit bruidspaar kent, weet wel welk verhaal hierbij hoorde;) Als je nog een hele, hele goede zanger/pianist nodig hebt, dan kan ik je Lars Zebregs van harte aanbevelen. Wat is die goeoeoeoedddd!! Echt genoten van deze paint en nét klaar voor het donker. En ja, dan nog snel even een panoramafoto maken, gewoon, omdat het zo mooi is hier. Groetjes van een blije schilder;))

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op