Boeken

Sfeervolle prentenboeken, geschreven en geïllustreerd door Peggy van Gurp. Bekijk ook de binnenzijde door een klik op de kaft.

copyright © Peggy van Gurp Kunst In het hoge Noorden, in het land van de lange, donkere winters, woont sneeuwman Jurre. Hij heeft nog nooit… Lees meer..
 copyright © Peggy van Gurp Kunst Als prinses Peetjie geboren wordt, zien de koning en de koningin meteen dat ze niet helemaal hetzelfde is als… Lees meer..
copyright © Peggy van Gurp Kunst Als Jopje vanwege de naderende winter met zijn vriendjes naar het warme zuiden wil vliegen, kan hij met zijn… Lees meer..
copyright © Peggy van Gurp Kunst Volstrekt per ongeluk vindt Lukkie een veertje. Het veertje lijkt hem geluk te brengen. Als hij in een holletje… Lees meer..
copyright © Peggy van Gurp Kunst Make a memory; Maak een herinnering. Een tastbare herinnering aan een leven. Soms kort, soms nauwelijks vatbaar, maar oh… Lees meer..
copyright © Peggy van Gurp Kunst Als Raffie tijdens het spelen een eenzaam olifantje ziet staan, gaat hij er naar toe om hem weer wat… Lees meer..

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op