De Hazelhof

"Hoi Peggy, wat een prachtig schilderij heb jij gemaakt voor Dane en Sanne! Enorme complimenten! Ze waren er zo blij mee. Inmiddels staat het schilderij nu in hun woonkamer op een kast maar gaat zeker een mooi plaatsje krijgen aan de muur daar. Dankjewel, dankjewel! Hopelijk heb jij ook een fijne dag gehad. Ik kon, gezien het diner je niet meer helpen en uitzwaaien, toch hoop ik dat jij er ook van hebt genoten. Zojuist zag ik het filmpje van gisteren op je Instagram, te gek! Is er een mogelijkheid dat wij die misschien kunnen ontvangen? Ik ben er helemaal weg van. Hele fijne zondagavond! Groetjes Tara"

Eindelijk was het dan zover na jaren te hebben moeten verzetten en wat was het gezellig bij De Hazelhof in Rijsbergen. Wat een prachtige tuin! Zus van de bruidegom (en een van de aanbieders) had echt supermooi gezongen. Ik vond dat zo goed van haar:)) Dikke hug voor hun dochtertje dat de overhandiging zo goed gefilmd had. X

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op