Oosterhesselen

"Wij waren zo ontzettend blij met de komst van Peggy! Ik vond dit denk ik toch één van de meest spannende dingen van onze bruiloft! Hoe zal het schilderij er uitkomen te zien;-) De mails met Peggy waren al erg duidelijk en helder en we kregen er al een goed beeld bij! Je kunt echt alles aangeven wat je wilt! Je was fantastisch tijdens onze dag het was net als of je er helemaal bij hoorde, en gewoon familie van ons was! Zo gezellig iedereen was enthousiast, over jou werk en gedurende de dag werd het alleen maar mooier en mooier! Alle kleine details zitten in het schilderij! Iedereen herkende zich zelf zo leuk! :)) Al onze gasten vonden het prachtig en het eindresultaat fantastisch! Hij hangt al aan de muur, en elke keer als we er langs komen staan we even stil want dan zien we weer iets nieuws! En het is precies zoals onze dag was! Een prachtige herinnering voor altijd!!"

Poeh wat had ik dit even nodig, en wat voelde ik me welkom. Deze heerlijke plein air opdracht tussen het groen op het land achter het ouderlijk huis. De autorit van 2h24 naar Drenthe was het helemaal waard! Ze hadden er zo veel werk en liefde ingestoken. Vele sfeervolle lampionnen, bloemenboog, eigengemaakte tafels, heerlijke catering en een supergezellig bruidspaar. Lekker kleinschalig met strobalen als zitplekken tijdens de ceremonie 1,5 meter uit elkaar, maar verbonden met liefde. Dank aan de lollige vader van de bruidegom met zijn grapjes! Haha, of ik dat toch niet erg vond, vroeg ie op het eind... Túúrlijk niet, ik ben de dochter van Leo Hurkmans, dus gewend van thuis uit zullen we maar zeggen;)) 

 

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op