Zeven Geitjes

"Hallo Peggy, ik wil je eerst nog eens hartelijk bedanken voor het prachtige schilderij! Het heeft al een mooi plekje in de kamer gekregen en de kleuren matchen perfect. Mensen op het feest maar ook mensen die ik nu een foto laat zien zijn erg onder de indruk! Groetjes M" 

Twee maal 60 jaar is een zeer goede reden voor een feestje! Wat een lol was het met Ton en Tonnie die de boel aan elkaar zongen, echt zo gelachen om die twee, de familie die een lied zong, fanfare die langskwam, de eigengemaakte likeur van hun zoon, de goedverzorgde BBQ, en Efteling sfeertje van de Zeven Geitjes. Goei fisje! Ze vond het vooraf zo spannend, want deze live painting was het cadeau dat ze had voorgesteld aan de gasten. We hadden contact over de kleurstelling waarbij ze foto’s van hun interieur had toegevoegd. Ik kreeg een dikke knuffel op het eind en ze vertelde dat ze zo blij was dat ze me geboekt had. Kijk, daar wordt ik dan ook weer blij van Tot 1h ‘s nachts heerlijk buiten staan schilderen midden tussen de gasten.

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op