Groot Warnsborn

"Bedankt voor vanavond! Ik heb het eindresultaat zelf nog niet gezien, maar hoorde van iedereen dat het super is geworden!" 

Top dat de aanbieders van de Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem voor het grootste formaat gingen, des te meer kon ik van dat geweldige huwelijksfeest op doek krijgen. Het was wat puzzelen met de elementen, maar ik heb zo veel mogelijk weten te plaatsen. Het liefst geef ik iedere gast een ereplekje op het doek, maar het is ook belangrijk om diepte te creëren, en een mooie compositie. Vaak een hele uitdaging als je live painter bent en je kunt er niet te lang over na denken want het doek moet diezelfde avond nog gefinisht worden. Maar wat een top avond. De band Boomerang gooide een hele energieke vibe de ruimte in en iedereen ging los. Ik denk dat ik ook wel een paar dansmoves gemaakt heb vanachter mijn schildersezel. Heel beheerst natuurlijk, niet te opvallend;)

 

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op