Dengh

"Hallo Peggy, wij hebben een prachtige dag en kijken er met een goed gevoel op terug. Wij hebben je schilderij meteen opgehangen zodra we thuis kwamen. Hij heeft een mooie plek in onze woonkamer gekregen. Wij genieten er iedere dag van. We hebben bewondering voor de snelheid waarmee je de sfeer en de setting weet te schilderen op zo'n groot doek. Hopelijk tot een volgende keer...Liefs Anouk & Jasper"

Chapeau voor dit bruidspaar dat me zelf had uitgenodigd om hun dag vast te leggen. Wow wat hadden ze een werk gestoken in alle persoonlijke decoraties. Dank dat ik mee mocht eten en dank ook aan de vader van de bruidegom die zo gezellig met me kwam kletsen. Passie alom bij deze familie bij alles wat ze ondernemen. Prachtige speeches waar ik een brok van in mijn keel kreeg en het applaus bij de overhandiging maakten deze dag compleet.

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op