Gekke Henkie Nie

"Het was echt superleuk om te zien hoe het schilderij gedurende de avond tevoorschijn kwam. Zoveel enthousiaste reacties op het feest en vandaag vele appjes ontvangen: “Hoe is het schilderij geworden?” We gaan het een mooi plekje geven. Dankjewel!"

Whaaah!!! Supergezellig feest in het poolhouse van de 50-jarige Frank. Poolhouse is nog niet af maar er een dikke party geven kon al best. Voor dit schilderij (een verrassing) mocht ik gewoon de tent wegdenken. Dus had ik vooraf al foto’s gemaakt van hoe dat eruit zag (stiekem afgesproken met Renate) Hun huispaard (loopt gewoon de veranda op voor wat aandacht;) hondje Ciske en de drie kipkes mochten ook op doek. Verder koning Smolders, opa, oma’s, aanbieders en andere gasten. Erg leuk dat oma zo geïnteresseerd was en regelmatig kwam kijken, ondanks haar slechte zicht. Het cadeau van de kinderen was zo origineel en is ook op doek terug te vinden; neonletters met een uitspraak die regelmatig te horen is in huize Bax:) Dank, gezellige familie, voor deze fijne opdracht X

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op