Kasteelhoeve Geldrop

"Peggy dank voor je super mooie bijdrage aan een geweldige dag. Complimenten voor het resultaat, maar ook voor de wijze waarop je het tot stand hebt gebracht. Vijf kids die continu meekeken en 1000 vragen hadden daar speelde je mooi op in. Super gedaan!" (boeker)

"Dank Peggy! We zijn er ontzettend blij mee. Een waanzinnig mooi cadeau met veel betekenis voor ons. Die krijgt zeker een mooi plekje in ons huis!"(bruidspaar)

Ceremoniemeester Rob had hetzelfde als ik, geen honger tijdens een belangrijke missie;)  En mijn missie was een hele leuke; namelijk om de eerste buitenbruiloft van dit jaar vast leggen op doek. De Kasteelhoeve Geldrop was binnen al zo mooi, maar buiten zeker ook! Een stralend bruidspaar met hele belangstellende bruidskindjes, die die dag veel mee hebben gekeken met mijn schilderen. "Daar zou je echt wel beroemd mee kunnen worden" Aldus het bruidsmeisje…Lief hé:) De kids staan al bellenblazend op het schilderij. Kinderen vinden het altijd zo leuk om het ontstaan van zo'n schilderij van dichtbij te volgen. Het bruidspaar kwam zelf ook regelmatig een kijkje nemen. Wat een lief stel was dat. Het was een leuke verassing dat de altijd gezellige topfotograaf Sander van FLEXMI Photography er ook bij was om de mooie momenten vast te leggen. Doen we toch een beetje hetzelfde, maar dan anders:)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op