Pegsi Art

Schilderijen met uiteenlopende combinaties van technieken zoals o.a. epoxy en craquelé. Bij het aanklikken van elk werk worden er detailfoto's en een korte film zichtbaar. Epoxy is door het glanzend oppervlak moeilijk om vast te leggen op foto, maar door de korte toegevoegde video's krijgt u toch een redelijk goed beeld. Het is natuurlijk ook mogelijk om de werken in het echt te komen bekijken. Neem dan vrijblijvend contact op. 

120x160cm mixed media, zwarte baklijst met houtmotief. Heerlijk groot formaat bewerkt met epoxy, craquelé, pasta en acrylverf Wees niet bang om iets los te laten… Lees meer..
mixed media, 120x160cm, zwarte baklijst met houtmotief. Heerlijk groot formaat met veel reliëf, bewerkt met epoxy en craquelé Liefde is als een schommel. Het komt… Lees meer..
90x160cm, mixed media, zwarte baklijst met houtmotief "Heb je het gevecht verloren kun je niet meer op je benen staan Zit de verf tot in… Lees meer..
Staat het water tot aan je lippen. Slokt je adem in je keel. Heb je het zwaar te verduren. Wordt het allemaal te veel... Waan… Lees meer..
90x160cm, mixed media, zwarte baklijst met houtmotief Soms gaat niet alles zoals gepland. Laat je verwachtingen vallen en laat je meevoeren door de stroming van… Lees meer..
90x160cm, mixed media, zwarte baklijst met houtmotief, prijs €2198,- Lees meer..
Mixed media op doek Onze dromen lijken veel op papieren bootjes Meestal zinken ze, maar dat betekent niet dat we ze niet mogen maken. Ik… Lees meer..
90x160cm, mixed media, zwarte baklijst met houtmotief "Als je iemand in je hart hebt Maar niet in je armen Als een warme gedachte Maar niet… Lees meer..
90x160cm, mixed media, zwarte baklijst met houtmotief, Bekijk het eens van de andere kant. Dat geeft een heel nieuw zicht. Want soms heb je geen… Lees meer..
90x160cm - mixed media op doek - inclusief zwarte baklijst- Verschijning aan de andere kant strek je arm en geef me je hand. Laat me… Lees meer..
Mixed media 90x160 " Hey zie jij dat ook? Die reflectie in het water. Het beeld nog wat wazig. Een toonbeeld van later. Een knoop… Lees meer..
Luwte 120x120cm, relief, epoxy, craquelé, witte baklijst met houtmotief 2198,- In de luwte van het water, waar het rustig is en stil... Aan de rand… Lees meer..

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op