Wollebrand

"Echt…wat een ontzettend mooi schilderij is het geworden!! Helemaal wat ik in gedachten had! Het bruidspaar was ontzettend verrast! Nogmaals heel erg bedankt dat jij dit voor ons wilde doen!"

Ze wilde graag het feest op doek, voor haar broer en schoonzus, als cadeau namens hun gezin. Toen ik arriveerde was het nog licht. Ik probeerde me voor te stellen hoe sfeervol het zou zijn als straks die disco lampen rond zouden schijnen. MESPEL dj-light-sound support had dat heel goed gedaan en na de ceremonie brak het feest los? In de zaal stonden supermooie Lelie’s die hij zelf teelde, dus die hebben dan ook een mooie plek op het doek. Maar de mooiste plek was voor het bruidspaar, die al dansend het feest openden. Na een knuffel van moeders, een boks van vaders en een dikke dankjewel van het bruidspaar die ik buiten op de valreep weer zag, ging ik voldaan weer naar huis

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op