dinsdag, 16 januari 2018 15:10

Love Award gewonnen!!!

Yessss! Zeker gehoopt, maar niet verwacht: Ik mag mezelf winnaar noemen van de categorie ‘Bruiloft entertainment’ van de Love Awards publieksprijs van Brabant! Dankzij de vele lieve mensen die op me gestemd hebben, heb ik een heuse Love Award in ontvangst mogen nemen uit handen van presentatrice Kim Kotter! Ik… Lees meer..
donderdag, 16 november 2017 08:47

Genomineerd voor een LOVE AWARD!

Yesss! Ik ben genomineerd voor een Love Awards Publieksprijs. Tot en met 31 december 2018 kun je je stem uitbrengen op www.loveawards.nl. Ik zou het SUPER vinden als jullie op PEGGY VAN GURP Live Painting gaan stemmen zodat ik een kans maak op deze award. Je vindt me onder BRABANT>BRUILOFT… Lees meer..
zondag, 04 juni 2017 16:01

Woeste polder party op doek

Party op de Woeste Polder, want vrienden van ons zijn dit jaar 25 jaar getrouwd. Dit werd groots gevierd in een chique feesttent bij hun huis. Ik kon niet live schilderen want ik moest deze avond natuurlijk zelf ook mee feesten:) Samen met onze vriendengroep, The Young Ones, boden we… Lees meer..
dinsdag, 21 februari 2017 11:02

Tips voor het plannen van je bruiloft

Yess! De liefde van je leven heeft je DE grote vraag gesteld en je hebt natuurlijk volmondig 'ja' gezegd. Na de gelukzalige roes besef je opeens dat je allerlei dingen moet gaan regelen: de stijl, de locatie, de gastenlijst, je droomjurk (jeetje pff). No worries... met deze stappen help ik… Lees meer..
zondag, 12 februari 2017 12:56

Bruiloft Inspiratie

Wat leuk dat jullie gaan trouwen, proficiat! Er is zoveel leuks om uit te kiezen: De bruidsjurk, locatie, decoraties, band, dj... , pff ik kan me voorstellen het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken uit zoveel aanbod. Als live painter kom ik heel veel toffe dingen tegen.… Lees meer..
dinsdag, 24 januari 2017 10:57

Kale muur gezocht;)

Eerste hulp bij kale muren...Sommige muren vragen er gewoon om. Kale muren, saaie muren, lege muren... Dus hoe fantastisch is het als je die kale muur kunt pimpen met een mooi stukske kunst? Stel, je bent al een heel eind met je interieur. Vlotte vloerkleden, gezellige gordijnen, knusse kussens en… Lees meer..
woensdag, 18 januari 2017 10:44

Love and Marriage beurs Eindhoven

Waaauw, wat tof om hier ook te mogen staan met nog vele andere ondernemers uit de trouwbranche. Het waren twee geweldige dagen daar op die Love and Mariage beurs in Eindhoven. Heel veel enthousiaste bruidsparen gesproken en zelfs al wat boekingen mogen plaatsen voor komend trouwseizoen maar ook 2018!! Met… Lees meer..
dinsdag, 17 januari 2017 11:24

Wel of geen tekst op je schilderij?

Een leuke tekst op je live paint schilderij? Of liever geen tekst? Wat past bij jullie? Voorafgaande aan een live paint kunnen opdrachtgevers hun wensen door geven voor het schilderij. Kleurwensen bijvoorbeeld, zodat het past bij je interieur. Maar het is ook mogelijk om een passende tekst toe te voegen.… Lees meer..
zondag, 15 januari 2017 08:24

Van leeg doek tot feestschilderij...

Een live paint is natuurlijk ontzettend leuk om als herinnering te hebben voor in je huis. Op deze site vind je erg veel voorbeelden en Informatie/prijzen. Maar hoe komt zo'n schilderij zelf nou tot stand? Bekijk de MAKING OF filmpjes op het YouTube kanaal van Peggy Lees meer..
zondag, 08 januari 2017 16:35

Persoonlijk schilderij als liefdes geschenk

Enkele weken geleden kreeg ik een bericht van Malou. Haar man was binnenkort jarig en ook waren ze al 10 jaar bij elkaar. Dat wilde ze natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en ik kreeg de vraag of ik een schilderij voor ze zou kunnen maken dat gericht was op… Lees meer..
woensdag, 28 december 2016 14:27

Een schilderij van een bedrijfsfeest

Het live maken van een schilderij op een feest is toepasbaar op elke party. Heus niet alleen voor bruiloften:) Bedrijfsfeest, verjaardag, babyborrel, uitbundig of ingetogen...alles is mogelijk, zolang er maar een plekje vrij is voor Peggy en haar schildersspullen. Geld geven als cadeau is natuurlijk een optie, maar wat is… Lees meer..
woensdag, 28 december 2016 14:22

Een schilderij van een bruiloft

Een schilderij als bruiloft cadeau is ontzettend origineel en uniek! Wensen zoals afmeting, kleur en onderwerp kunnen worden doorgegeven om het cadeau goed af te stemmen op de ontvanger. Symbolen en teksten (bijvoorbeeld een zin uit een favoriet liefdeslied, of tekst van de trouwkaart) kunnen ook worden toegevoegd om het… Lees meer..
maandag, 05 december 2016 21:40

Naakte dame als schildersdoek...

Geen live paint, maar een LIJF paint! Een naakte dame diende weken lang als schilderdoek voor kunstenares Peggy van Gurp uit Bergeijk. Sommigen zijn hierover verontwaardigd, anderen staan het oogluikend toe. Maar het is een feit. De dame is beschilderd en het resultaat mag...beoordeeld worden. Peggy kwam haar begin november… Lees meer..
donderdag, 01 december 2016 15:33

Interview met Peggy

Live paint kunst door Peggy. Haar vrolijke schilderijen hebben al heel veel mensen blij gemaakt. Van jonge meiden van 21 tot heren van 60 die hun verjaardag vieren, maar ook heel veel gelukkige bruidsparen hebben nu een schilderij van Peggy aan de muur hangen! Tijd voor een interview: Woonplaats: Bergeijk… Lees meer..
donderdag, 01 december 2016 13:03

Live paint kosten?

Live paint, aan welke kosten moet je denken? Een schilderij dat live wordt geschilderd is een een uniek ontwerp, op maat en met zorg gemaakt voor de ontvanger. Er wordt gewerkt op een kwalitatief 3D doek met acrylverf van een goed merk. Die verdikte zijkanten worden mee geschilderd en dat… Lees meer..
donderdag, 01 december 2016 10:35

Bijzonder bruiloft cadeau? Jazeker!

Een bruiloft cadeau is bijzonder voor de ontvanger om te krijgen, maar zeker ook bijzonder voor mij om dit te mogen maken. Je kent dat wel; "Wat zullen we geven? Een cadeaubon...ah, dan kunnen we net zo goed geld geven....Geld dan maar? Nee, geld in een envelopje, dat is zo… Lees meer..
woensdag, 16 november 2016 13:06

Verrassing voor Treetops

Wat mag ik me toch gelukkig gelukkig prijzen dat ik van mijn grootste hobby, mijn werk heb mogen maken. Vandaag ook weer, terwijl buiten de regen tegen het raam van mijn atelier klettert, ben ik heerlijk aan het schilderen. Muziekje erbij, verwarming heerlijk warm, knusse sloffen aan, de hond al… Lees meer..
vrijdag, 11 november 2016 07:39

FLEXMI fotografie, een aanrader:)

Als live painter kom ik vele plaatsen en ontmoet ik vele mensen. En soms zijn er personen die je vaker tegen komt, zoals de huwelijksfotografen. Dat schept een band. En hoe tof is het dan als je nadien ook nog eens prachtige foto's mag ontvangen. Sander van Mierlo van FLEXMI… Lees meer..
maandag, 31 oktober 2016 06:48

Relatiegeschenken

Een kunstwerk als relatiegeschenk. Origineler kan het niet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kleine schilderijtjes, op maat gemaakt en allemaal verschillend in ontwerp. Afbeeldingen kunnen gerelateerd zijn aan het bedrijf of de plaats. Maar ook persoonlijke schilderijtjes van bijvoorbeeld de eigen woning van de relatie of een groot schilderij van het… Lees meer..
maandag, 10 oktober 2016 11:16

Investeren in kunst

Investeren in kunst is investeren in gevoel en genot. Voor jezelf of voor een ander. Voor de prijs van een paar goede schoenen kun je al een kunstwerk kopen waarvan je wel langer kunt genieten dan één seizoen. En, niet te vergeten, een schilderij zal nooit uit de mode gaan.… Lees meer..
woensdag, 18 mei 2016 11:51

Nieuwe galerie

De zolder was er al. Een grote boerderijzolder/ rommelzolder waar niets mee gedaan werd. Koud, stoffig, niet geïsoleerd en enkel gebruikt voor kerst- en vakantie spullen. Maar nu, na lang werken, hebben we de zolder volledig geïsoleerd, met een brug om van de ene, naar de andere kant te komen.… Lees meer..
woensdag, 18 mei 2016 11:51

Mijn live paint koffer...Boffer

Boffer...Jaha, zo heet ie, mijn live paint koffer. Combi tussen bofkont en koffer... Hij is al op heel wat mooie plekjes geweest. Hij heeft over hobbelige kinderkopjes gereden, is door het hete strandzand van Noordwijk getrokken, over grindpaden gegaan op weg naar de mooiste kastelen, is nat geworden in helse… Lees meer..
woensdag, 18 mei 2016 11:39

Live paint

Een geweldig live paint seizoen is weer bijna ten einde. Er staan nog enkele winter bruiloften op de agenda die ik dit jaar nog mag gaan vastleggen. Maar wat heb ik weer genoten:)) Chique bruiloften in kastelen, gezellige boerenbruiloften, bruiloften in de open lucht en bruiloften in sfeervol ingerichte ruimtes.… Lees meer..

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op