Sense Company

"In één woord: geweldig! Naast je gezellige aanwezigheid, ook nog eens een prachtig schilderij die onze herinnering voor altijd heeft vastgelegd. Een mooier cadeau hadden we niet kunnen wensen. Namens heel team Sense bedankt!"

Hieperdepiep!! Sense Company in Tilburg bestaat 12,5 jaar:)) Dat het er lekker zou ruiken, daar was ik wel van overtuigd. Wat een bijzondere live painting. Heerlijk als je mag schilderen op een bedrijf dat geur beleving verkoopt. Niet alleen dat, maar zintuigen werden geprikkeld. De mooi verlichte koepel, de bloemen, de muziek, het was TOP!! Dj Dark Raver was de bomb, zanger Jordy van den Boer was waauw!! Dankjewel Anneloes, voor het regelen, dankjewel Pam, voor de foto’s en de interessante rondleiding (‘t Is dat ik zelf zo’n leuke job heb, anders zou ik zeker op een bedrijf zoals dat van jullie willen willen werken;)

 

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op