Degreez

"Wij zijn zo blij met dit geweldig mooie aandenken aan onze dag! Zo gaaf! Het heeft een mooie centrale plek in ons huis gekregen! Steeds als we voorbij lopen ben je weer even terug in gedachten bij 23 augustus. Je hebt de sfeer zo goed op doek weten te zetten. Dank je wel Peggy!" 

"Het is precies geworden zoals ik had gehoopt!" Riep deze mooie bruid toen ze het eindresultaat zag. En dat vond ik natuurlijk ontzettend fijn om te horen. Deze live painting was het huwelijkscadeau van haar ouders. Het was 30 graden. Kinderen speelden aan het strand, palmbomen deinden op en neer in het zwoele zomerbriesje en opblaas-flamingo's dreven in het zwembad. Als je de foto's ziet, lijkt het als of ik op een tropisch resort aan het schilderen ben. Beachclub Degreez in Panheel zag er prachtig uit, maar wat vooral prachtig was, was het lieve bruidspaar en hun drieling. What a day!

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op