Vrij werk landelijk 3d

Een muskusos kijkt nieuwsgierig naar wat er op zijn hoorn is beland. Twee lieve roodborstjes voeren een gesprek, niet realiserend dat ze op zo'n magnefiek… Lees meer..
Twee schotse hooglanders zoeken toenadering tot elkaar. Het hartje tussen hun hoorns verklapt al dat het wel goed zit tussen die twee. In landelijke bruin/grijze… Lees meer..
Landelijk blauw, zachte grijzen. Koe tuurt de verte in, waarbij het oog van de toeschouwer direct wordt aangetrokken naar het oog van de koe, die… Lees meer..
Landelijk blauw met grijze tinten. Deze koe ligt lekker wat voor zich uit te kijken. Er is erg veel reliëf, waarbij onderdelen zoals de ogen,… Lees meer..
Mooie kip in rode, warme tinten en heel veel reliëf 40x50 € 220,- Lees meer..
 Mooie kip in vurige rode tinten en veel reliëf 40x50 € 220,- Lees meer..
Een kip op de kop van een schaap. Dat zal lekker liggen, zo'n wollen bedje. Heel veel reliëf en landelijke kleuren. Grappig schilderij. 580,- 100x50x4 Lees meer..
Uil verstopt zich in een boomstronk. Of misschien zit ze wel even uit te rusten na een inspannende jacht. Haar gele oog valt op in… Lees meer..
Een kip zit moederlijk op haar nest te broeden. Bruine landelijke tinten en heel veel reliëf. 580,- 100x80x4 Lees meer..
Deze mooie bruine kip kijkt nieuwsgierig achterom naar de toeschouwer. Heel veel reliëf met landelijk bruine tinten waarbij het rood van het kammetje mooi afsteekt… Lees meer..
Twee kippen zijn gezellig met elkaar aan het kakelen. Hun rode kammetjes steken mooi af van de witte kippen en dito achtergrond. Ze staan op… Lees meer..
Groepje gezellige kippen waarvan er eentje nieuwsgierig naar de toeschouwer kijkt. Achteraan wat kleinere kippen, zodat er diepte in het schilderij gecreërt wordt. Heel veel… Lees meer..
Een stoer hert met een liefelijk roodborstje op zijn gewei. Wie heeft er in dit schilderij eigenlijk de hoofdrol? Het oog van de toeschouwer wordt… Lees meer..
Een nieuwgierig bokje steekt zijn kop tussen de houten planken van een hek. Heel erg dik opgebrachte verf in aardetinten.Veel reliëf. Zou mooi staan in… Lees meer..
Twee bokken, in landelijke klassieke kleuren. Heel dik opgezette verf in aardetinten. 610,- 80x100x4 Lees meer..
Deze ram ligt lekker wat uit te rusten tegen een oude muur. Geschilderd in aardetinten waar veel reliëf te zien is. De verf ligt erg… Lees meer..
Drie koeien turen in de verte. De toeschouwer kijkt van onderen op naar deze dames. Landelijke blauwtinten met veel reliëf. Dat geeft het schilderij een… Lees meer..
Vijf kakelende kippen op stok. Gezellige bende in Hollandse kleuren. Ook dit schilderij bevat weer veel relIëf. Het rood van de kammetjes steekt mooi af… Lees meer..
Deze twee kauwtjes hebben vast een discussie over wie de meeste plek heeft op de paal. Opgebouwd uit zwart/wit met alleen blauw kleurgebruik in de… Lees meer..
Deze is niet te koop, maar geeft wel een goed beeld wat Peggy voor u in opdracht kan maken Lees meer..
Deze bonte koe staat hellend in de wind. Het waait en ze heeft moeite zich staande te houden in dit Hollandse weer. Krachtig schilderij met… Lees meer..
Witte haas op donkere achtergrond in landelijk grijs. 590,- 120x60x4 Lees meer..
Een heerlijk hapje hooi gaat er wel in bij deze koe. Landelijk blauwe tinten op de achtergrond met een bonte koe op de voorgrond. Veel… Lees meer..
Deze uil tuurt in de verte op zoek naar een lekker hapje, of misschien geniet hij wel van het mooie uitzicht. Landelijke tinten met erg… Lees meer..
Stoere bosuil in landelijke kleuren. Haar vleugels wijd uitgeslaan en met een speurende blik. Op zoek naar een lekker hapje, of gewoon genietend van het… Lees meer..
 Vrolijke roodborstjes hupsen op een tak. Met heel veel reliëf in rood blauw en bruintinten. 300,- 30x120x4 Lees meer..
Een liefelijk vogeltje in white wash symboliseert HOOP. 65,- 30x25x3 Lees meer..
Een liefelijk vogeltje in white wash symbolyseert GELUK. 65,- 30x25x3 Lees meer..
Drie vogeltjes zitten op een tak, kijkend naar een aankomende soortgenoot, als of ze willen zeggen: 'Kom er maar lekker bij hoor, er is plek… Lees meer..
Lekker rollen in de modder. Dit varkentje hoeft niet gewassen te worden. Met veel reliëf waarbij snuit en oren bijna echt lijken te zijn. In… Lees meer..

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op