Belisol

"Hoi Peggy, gisteravond ontvingen wij jou op de opening van ons nieuwe bedrijfspand. De opdracht was de carrière van Dirk van topsporter naar ondernemer op doek te zetten met natuurlijk Aniek en Liam erbij. Je kwam met een schets van Dirk als wielrenner. In de kleuren van ons nieuwe pand kreeg het schilderij tijdens de feestavond steeds verder vorm. Mooi om alle enthousiaste reacties te horen over je live painting. Alle gasten waren onder de indruk van je schilderkunsten. Wij als collega’s zijn heel blij dit cadeau te hebben kunnen geven aan Dirk. Zoals je zelf al schrijft: “wat een baas!! Je hebt een prachtig doek gemaakt. Hij gaat een een heel mooi plaatsje krijgen! Bedankt Peggy!" 

Belisol Eindhoven bestaat 5 jaar en viert feest. Eigenaar Dirk kreeg deze paint aangeboden door de collega’s. Hij staat op doek als wielrenner, hetgeen hij tot professionele hoogtes heeft gebracht en wat hem nog steeds met veel passie bezig houdt. Wat een baas! Zoveel goeds over deze man gehoord. Het aller aller allermooiste van dit schilderij, vond hij dat zijn vrouw en zoontje ook op het doek te zien zijn. Ze staan juichend achter hem met een bordje ‘ TROTS OP JOU’ Want dat zijn ze. Met complimenten aan de band The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band met o.a. toffe Mumford & Sons covers (ik=fan) Heel toevallig waren er deze avond nog drie oude opdrachtgevers, voor wie ik ooit schilderde (twee maal een bruiloft en een bedrijfsfeest:) Leuk om zoveel oude bekenden te zien. En alle lof voor de enthousiaste dame die me kwam vertellen dat ik haar ooit geïnspireerd had tijdens een wedding paint, waardoor ze nu zelf ook begonnen is aan een abstraherend familieschilderij met meer dan 30 personen!

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op