Valentijn bij Onsz

"Mooi Peggy! Dat zul je gisteren vaak gehoord hebben? Wat een plaatje het stralende paar, in het echt én op doek! Een verrassing voor het knappe stel, waar ze heel blij mee zijn. Super geschilderd Peggy. Iedereen heeft zichzelf gevonden op het schilderij dat je gemaakt hebt. Dankjewel Nogmaals!"

De liefde vieren op Valentijsdag is natuurlijk heel romantisch. En als je dan buiten komt uit het Weederhuys en je ziet daar het beeld "verliefd paartje" dat door je eigen ouders met veel liefde is gerestaureerd, dan hangt er liefde in de lucht! Martijn was in het blauw en zijn Laura droeg een prachtige oud-roze jurk. Het schilderij is gemaakt vlak na de ceremonie, tijdens de avondvullende en super gezellig tapas avond bij restaurant Onsz in Valkenswaard, die ook terug te vinden zijn op het doek. 

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op