Peggy van Gurp

Een kunstenares die met passie wensen weet te vertalen naar kleur en vorm op het doek. Na haar opleiding op het Sint Lucas te Boxtel, heeft ze zich gefocust op het schrijven en illustreren van kinderboeken. Na zich hier jaren in ontwikkeld te hebben, ging ze ze zich verder verdiepen in het schilderen op doek. In tegenstelling tot haar gedetailleerde illustraties wilde ze losser, gedurfder, kleurrijker en spontaner. Ze genoot van het schilderen in opdracht, vanuit haar atelier. Met zo'n op maat gemaakt schilderij kun je zeer persoonlijk cadeau aanbieden. Een nieuwe passie was dan ook geboren. Daarna werd die passie aangevuld met live painting, LIVE een schilderij maken op een feest, bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest. Entertainment voor de gasten met een origineel en uniek kunstwerk in de sfeer en gebeurtenis van de dag. Live paint is een geweldig cadeau om te geven én om te krijgen. 

“Creëren zit in mijn bloed. Ik doe wat goed aanvoelt, en ik volg en interpreteer het ritme van het leven om me heen. Beweging, muziek, dier, natuur, architectuur en design zijn mijn dagelijkse inspiratie. Mijn werk is toegewijd. Ik probeer me in te leven in de wensen van de klant. Het schilderen op locatie geeft me een enorme boost. Bij een live paint is het contact met het publiek geweldig en helpt om sfeer en emotie zo goed mogelijk te vertalen naar een gewenste uitwerking op doek”

  • Voorbeelden van live paint projecten. Schilderijen die op locatie gemaakt zijn voor bruiloft, bedrijfsfeest of event.
  • Voorbeelden van atelier opdrachten Hele persoonlijke schilderijen op maat gemaakt aan de hand van foto's.
  • Voorbeelden van vrij werk modern en landelijk 3D. Kant en klare schilderijen, te zien en te koop in de galerie.

Een schilderij als uniek en persoonlijk cadeau

Wie zou jij willen verrassen met een persoonlijk schilderij?

Bijvoorbeeld: 

  • om je geliefde te verrassen met een schilderij van het huwelijksaanzoek
  • om je moeder blij te maken met een modern schilderij van het gezin
  • om je gasten te entertainen met een kek schilderij van het feest
  • om je lieve vriendin te ontroeren met een schilderij van haar liefste hond
  • om je suikertante te bedanken met een schilderij van haar favoriete vakantie plek
  • om jezelf te verwennen met een compilatie schilderij van je woonplaats

De mogelijkheden zijn oneindig en alles gaat in overleg.

Om haar schilderijen in het echt te bezichtigen, kom gerust eens een kijkje nemen in haar galerie, welke op afspraak te bezoeken is. Geheel vrijblijvend kan Peggy u laten zien wat de mogelijkheden zijn. 

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op