Live painting Croy

"Hee Peggy. Het was gisteren nogal hectisch, dus ik heb niet heel erg stilgestaan bij je prachtige schilderij toen je er nog was. s' Avonds met wat meer rust en tussen alle complimenten door over het resultaat, daalde het wat in... Het bruidspaar én ik zijn echt superblij met hoe het geworden is. Ontzettend bedankt!!

Deze mensen:) Deze live paintin:) Deze dag:) Het bruidspaar, dat zo enthousiast reageerde:) De mannen die me boekten en zorgden dat alles op rolletjes liep (heel wat geregel, ook achter de schermen) En dan nog dat mooie appje dat ik de dag later mocht ontvangen. Dankjulliewel!! Dank dat ik deze prachtige bruiloft mocht vastleggen bij Kasteel Croy in Aarle-Rixtel. Iedereen was zo lekker relaxed, heerlijk! Supermooie persoonlijke vlaggen en de tijd van hun ja-woord terug te vinden op de klok. Dit was het moment vlak na de first look. Zo mooi hoe ze samen de trap afliepen.

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op