De Burcht

"Dag Peggy, Wij vinden het echt heel leuk dat je er was! Je aanwezigheid is zo prettig en de gasten vonden het heel leuk om naar te kijken. Het schilderij is prachtig! Niets dan lof! En prima om de foto’s te gebruiken! Hartelijke groet"

Ondanks de onzekerheid over het weer, was dit bruidspaar echt super relaxt en genoten ze met volle teugen van hun dag. En dat hielp, want de zon kwam erdoor, en het bleef droog. De prachtige achterplaats van Grand Café de Burcht was en werd het gehoopte decor voor deze live painting. Lieve gasten kwamen om de beurt een kijkje nemen en maakten een praatje tijdens het schilderen. Shuttle service naar de parkeerplek was goed geregeld en ik geniet nu nog na van de mooie woorden die ik net ontving per mail. Bedankt xxxIs onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op