Akkerzicht Bladel

"Peggy, ze waren er dolblij mee. Het was ook echt schitterend gedaan. Iedereen heeft er 's avonds nog naar gekeken. Toppie! Bedankt nogmaals"

Live painting bij Akkerzicht in Bladel...Oh wat is dit een mooie plek om te trouwen!! Hun ceremonie was onder de romantische, imposante Marqueen. De borrel en het diner waren in de sfeervolle, vintage schuur. Dit lieve bruidspaar werd verwend met mooie woorden en cadeaus en de regen kreeg zeker geen plek op mijn doek. Voor liefde & gezelligheid was er wel plek zat. Ouders, oma’s, familie en vrienden, de bruidsmeisjes met hun lichtgroene jurken, kleine Bodie, boeket, taartwagen met ijstaart, speciaal biertjes. Er was zoveel moois om vast te leggen. Wat een sfeertje en wat een leuke reacties. Dank voor deze fijne live painting x

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op