Love Award gewonnen!!!

Yessss! Zeker gehoopt, maar niet verwacht:

Ik mag mezelf winnaar noemen van de categorie ‘Bruiloft entertainment’ van de Love Awards publieksprijs van Brabant!

Dankzij de vele lieve mensen die op me gestemd hebben, heb ik een heuse Love Award in ontvangst mogen nemen uit handen van presentatrice Kim Kotter! Ik ben er zo ontzettend blij mee. Erg tof om op deze manier te mogen ervaren dat je werk wordt gewaardeerd. Op Facebook zag ik geregeld awards voorbij komen voor fotografen. Geweldig dat er nu een waardering is voor voor bruiloft leveranciers werkzaam in de categorie entertainment. Ik voel me al helemaal gelukkig te weten dat er zoveel mensen de moeite hebben genomen om op me te stemmen. 

Wat is de Love Awards Publieksprijs?

De organisatie van Love Awards was op zoek naar de beste bruiloft leveranciers en de leukste bruidsparen. In heel Nederland werd gestemd op de beste leveranciers uit de huwelijksbranche en de leukste bruisparen in verschillende categorieën en zij maakten daarmee kans op een felbegeerde Love Award. Deze werden uitgereikt aan de winnaars per provincie en natuurlijk was er in iedere categorie een landelijke winnaar. De verkiezing werd afgesloten met een feestelijke Award Uitreiking in Utrecht waar de provincie winnaars werden gehuldigd en de landelijke winnaars bekend gemaakt.

 

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op