Hotel Jakarta

“Lieve Peggy, dankjewel voor het prachtige schilderij! We waren enorm verrast door Melvin en Kelly. Een prachtig cadeau waar we ons leven lang naar zullen kijken. Ik hou je zeker in gedachten als ik ooit een mooi cadeau wil geven op een bruiloft! Liefs, Anne” (bruid)

"Dank je voor alles. We hebben een geweldig cadeau voor het bruidspaar. Hartelijk dank voor het prachtige schilderij van vandaag. We zijn er allemaal erg weg van. Een hele fijne avond." (aanbieder)

Mysterie alom, want wie was nou de aanbieder van deze live paint?? Arjen en Anne vierden de liefde in Hotel Jakarta Amsterdam, met prachtig uitzicht op de IJhaven en de Jan Schaeferbrug. Inmiddels zijn ze erachter, maar aanbieder broer Melvin had het mysterie tot ’s avonds geheim kunnen houden. Ik voelde me zo welkom. Bruidstaart, proost en diner, ik mocht er ook van meegenieten. Ik mocht er zelfs bij komen zitten van het bruidspaar. Dat aanbod heb ik dankbaar afgeslaan, want als ik aan het schilderen ben moet het eerst af. Geen rust om erbij te gaan zitten, maar een vorkje pikken tijdens het schilderen was heerlijk. Wat een fijne opdracht was dit weer. Dank aan al die lieve mensen. Voor de goede zorgen en het enthousiasme.

 

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op