Kattebroek

"Hey Peggy! Het was een heel leuke dag, en dat jij er was heeft de dag nog mooier gemaakt:) Iedereen was vol lof over je schilderij, wat heb je dat fantastisch gedaan! Het bruidspaar is ook helemaal in de wolken, super bedankt om mijn geschenk aan hen zo geweldig te maken" 

Goede vibes bij het fantastisch mooie Kattebroek. Mijn komst was een totale verrassing voor dit lieve bruidspaar, die de live painting cadeau kreeg van haar zus. De bruidstaart kwam uit het plafond naar beneden met vuurwerk en luid applaus van de gasten. De kus was voor mij hét moment om op doek te zetten. Opdrachtgeefster Vicky was zo lief me carte blanche te geven en dat was heerlijk. Een dikke hug voor de dame die er steeds aan dacht om me (met mijn eigen gsm) op foto te zetten. En dank aan de medewerker die zo stoer én sterk was om (op eigen initiatief) mijn rolkoffer inclusief ezel naar de auto te dragen, zodat de wieltjes niet zouden lijden van de kinderkopjes;)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op