Zwolle boot

"Hoi Peggy, we zijn weer bijgekomen van de bruiloft. Wat was het een gezellige dag. Het is helemaal verlopen zoals ze gehoopt hadden. 's avonds ook weer hele leuke reacties op je schilderij gehad. Zoveel mensen die vroegen waar het gemaakt was. Livepainting hadden ze nog nooit van gehoord maar gaan ze zeker onthouden. Altijd goed toch? We willen je bij deze nog heel erg bedanken voor het mooie schilderij. Wij vinden het heel mooi geworden. Tim en Sander hebben het gelijk in de kamer opgehangen terwijl ze het eigenlijk in de gang wilden doen maar nu ze hem af zagen vonden ze dat hij de beste plek in huis moest hebben:)) Nogmaals bedankt voor medewerking aan deze fantastische dag. Groetjes Rob en Jeanette" 

Ahw, hier doe ik het voor, wat een mooi bericht om nadien te mogen ontvangen. Het was ook een geweldige dag. Opgestapt op de partyboot bij de Schuttevearkade en 6 uur lang gevaren door Zwolle. Tim & Sander, het is bijna één woord. Deze vullen elkaar zo goed aan, en dat bleek ook uit de speeches van vrienden en familie die ik mee mocht beluisteren tijdens het schilderen. We hadden elkaar al ontmoet toen ze kennis kwamen maken bij mij in de studio, samen met de ouders van Tim. Het was meteen al gezellig, en dat is fijn om te weten als je 6 uur lang met elkaar op een boot zit:) Hartelijk bedankt voor de gezellige opdracht X

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op