Atelier opdracht

Atelier opdrachten, persoonlijke schilderijen gemaakt aan de hand van foto's. Vaak als verrassingscadeau of als Peggy niet aanwezig kon zijn om live te schilderen. Ook iemand verrassen met een uniek schilderij? Neem dan vrijblijvend contact op. 

‘Goedenavond Peggy, dank voor het maken van het ontzettend mooie en unieke schilderij! Zal hem een een mooie plek geven! Gr John" AMI Kappers bestaat… Lees meer..
AMI Kappers bestaat 50 jaar en vierden dat met een waanzinnig jubileumfeest. Voor topkappers van het eerste uur, John, Gerben en Sylvia, mocht ik twee… Lees meer..
"Hoi Peggy, het schilderij is zeer goed ontvangen!! Ze zitten er al een uur naar te staren! En ze werden helemaal emotioneel bij het openen,… Lees meer..
"Hee Peggy! Nogmaals bedankt voor het geweldige schilderij. Pim was er heel blij mee. Ze vonden het echt geweldig." Wat een fijne contactpersoon was Britt.… Lees meer..
Een schilderij voor het afscheid van gewaardeerde collega Annelies. Op doek een combi vele elementen uit haar carrière. Londen, Barcelona, Holland Next Top Model, All… Lees meer..
"Vorig jaar met ons viertjes een fijne vakantie op Rhodos gehad bij Avra Beach Resort. Daar werd spontaan een foto van ons gemaakt. Deze foto… Lees meer..
Een stoer schilderij voor dit leuke gezin met een voor hen heel bijzonder en persoonlijk detail, een roodborstje. En dat roodborstje zie je wegvliegen in… Lees meer..
"Thnx! Heel hartelijk dank voor je kunsten. Je hebt het heel mooi en professioneel in beeld gebracht. Mijn complimenten hoor!" Rudy wilde zijn Hilda verrassen… Lees meer..
"Mooi,snel en ongecompliceerd geregeld. Dankjewel Peggy!" Een pensioencadeau voor een duitse verkoopdirecteur. Op het doek mocht ik het gebouw van de verkooporganisatie toegevoegen en hun… Lees meer..
"Bedankt Peggy. Het is echt super mooi geworden" Aangeboden door hun twee dochters. Deze dames van Spijkergoed Verkeersbeveiliging hadden wel een hele goede reden om… Lees meer..
"Kreeg er tranen van in m'n ogen! Zo gaaf! Hij was er helemaal door ontroerd! Al die details en zo WOW" Malou verraste haar Bart… Lees meer..
"Ze vindt hem prachtig, was tot tranen geroerd!!!! Bedankt voor je talent en het prachtige schilderij, het is echt een groot succes hier!!" Een levensloopschilderij … Lees meer..
"Hij had tranen in de ogen van Geluk. Hij vond het geweldig. Super bedankt." Een laatste cadeau voor hun zieke moeder. Zo’n lieve, mooie vrouw.… Lees meer..
"Hoi Peggy, ik wil je enorm bedanken voor het bijzonder mooie schilderstuk! Mijn jubileum was super! Ik heb er van genoten! Er zijn al veel… Lees meer..
Deze gezellige notaris staat elke ochtend al om 5 uur op kantoor. Hij houdt van witte wijn, sigaartjes, Formule1, pepermuntjes en lezen. Al deze elementen… Lees meer..
“Met een brok in zijn keel heeft hij het schilderij in ontvangst genomen! Hij is er heel erg blij mee” Dit mooie bericht kreeg ik… Lees meer..
Agco Finance benaderde me met de vraag of ik een schilderij-cadeau kon maken voor één van hun hun gewaardeerde dealers, Niestijl Mechanisatie. Hun bedrijf bestaat… Lees meer..
Een painting in aardetinten voor Bas & Sas. De muur vroeg er gewoon om. Bergeijkse elementen sieren het doek, aangevuld met hun eigen gezellige huis… Lees meer..
"Peggy wij vinden t supermooi! Trots op ons pap en mam en onze Dennis verweven in dit prachtige schilderij" Of ik een schilderij wilde maken… Lees meer..
Hij voetbalt met plezier en passie bij FC Eindhoven en dat is een schilderij waard. Geen bruidspaar of gasten op doek deze keer, maar een… Lees meer..
TGO Technische installaties in Hengelo vierde hun 50-jarig bestaan en kreeg dit schilderij aangeboden op de dag van het feest. De vraag was of ik… Lees meer..
"Bedankt voor het mooie schilderij en de super leuke overhandiging aan onze ouders. Ze vonden het prachtig! Ook dank voor de fijne communicatie en filmupdates.… Lees meer..
"Toen wij vorig jaar gingen trouwen, hebben we contact gehad met Peggy om een live painting van de feestavond te laten maken. Helaas had ze… Lees meer..
Dit gezellige bruidspaar kreeg een afterpaint cadeau en samen met de aanbieders kwamen ze het doek bij me ophalen. Na een kop koffie liepen we… Lees meer..
"Peggy, ons mam is heeeeel bij met haar schilderij!!! Het mooiste cadeau ever! Elke keer als ze er naar keek zag ze weer een ander… Lees meer..
"Peggy bedankt hé, we hebben leuke reacties ontvangen:) ~ ze vonden het zoooo leuk. Is ook echt persoonlijk en net wat anders" (Begonnen tijdens het… Lees meer..
Een verassings schilderij van de Tuns Angels voor de twee eigenaressen van de prachtige schoenenzaak die een geweldige metamorfose had doorgemaakt. De kleuren passen bij… Lees meer..
Voel de liefde, vier de liefde! En dat deed ze. Ze verraste haar gezin met een uniek en persoonlijk schilderij. Tijdens het uitwerken borrelden er… Lees meer..
Op hun huwelijksdag zelf kon ik er helaas niet bij zijn, en daarom kreeg dit kersverse echtpaar een cadeaubon aangeboden voor een schilderij dat ik… Lees meer..
50x50 Een cadeautje voor mijn lieve nicht Saskia. Haar Juultje vereeuwigd op doek. Ik verraste haar ermee in het ziekenhuis;) Lees meer..
50x50 Zo leuk om mensen blij te maken met een schilderijtje van hun geliefde viervoeter:) Lees meer..
Onlangs zette ik een oproep op Facebook voor het sturen van een foto van een hond die ik dan misschien zou gaan vereeuwigen op doek.… Lees meer..
"Lieve Peggy, hartelijk bedankt voor het maken van het schilderij. Echt een mooie herinnering voor 40 dienst jaren. Ik ben je nog een compliment schuldig… Lees meer..

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op