Atelier opdracht

Atelier opdrachten, persoonlijke schilderijen gemaakt aan de hand van foto's. Vaak als verrassingscadeau of als Peggy niet aanwezig kon zijn om live te schilderen. Ook iemand verrassen met een uniek schilderij? Neem dan vrijblijvend contact op. Peggy legt onderwerpen en personen vast op doek in haar moderne, losse stijl, waarbij gezichten en elementen niet geheel realistisch, maar vrolijke, pop-art en stripachtige weergaven zijn.

Deze gezellige notaris staat elke ochtend al om 5 uur op kantoor. Hij houdt van witte wijn, sigaartjes, Formule1, pepermuntjes en lezen. Al deze elementen… Lees meer..
"Lieve Peggy, hartelijk bedankt voor het maken van het schilderij. Echt een mooie herinnering voor 40 dienst jaren. Ik ben je nog een compliment schuldig… Lees meer..
"Toen wij vorig jaar gingen trouwen, hebben we contact gehad met Peggy om een live painting van de feestavond te laten maken. Helaas had ze… Lees meer..
Of ik een schilderij kon maken als aandenken aan 40 jaar werk in de thuiszorg...Nou, die uitdaging ging ik graag aan. Het werd een joekel… Lees meer..
Dit gezellige bruidspaar kreeg een afterpaint cadeau en samen met de aanbieders kwamen ze het doek bij me ophalen. Na een kop koffie liepen we… Lees meer..
TGO Technische installaties in Hengelo vierde hun 50-jarig bestaan en kreeg dit schilderij aangeboden op de dag van het feest. De vraag was of ik… Lees meer..
Een painting in aardetinten voor Bas & Sas. De muur vroeg er gewoon om. Bergeijkse elementen sieren het doek, aangevuld met hun eigen gezellige huis… Lees meer..
Malou verraste haar Bart voor hun 10-jarige liefde met een stoer schilderij met heel veel persoonlijke elementen uit Eindhoven en Veldhoven. Haar ouderlijk huis in… Lees meer..
Drie dames verassen hun (schoon)moeder met een persoonlijk cadeau. In haar lievelingskleuren rood, paars en aubergine. Nelleke houdt erg van de spreuken van Toon Hermans,… Lees meer..
Een verassings schilderij van de Tuns Angels voor de twee eigenaressen van de prachtige schoenenzaak die een geweldige metamorfose had doorgemaakt. De kleuren passen bij… Lees meer..
Op hun huwelijksdag zelf kon ik er helaas niet bij zijn, en daarom kreeg dit kersverse echtpaar een cadeaubon aangeboden voor een schilderij dat ik… Lees meer..
Voel de liefde, vier de liefde! En dat deed ze. Ze verraste haar gezin met een uniek en persoonlijk schilderij. Tijdens het uitwerken borrelden er… Lees meer..
50x50 Een cadeautje voor mijn lieve nicht Saskia. Haar Juultje vereeuwigd op doek. Ik verraste haar ermee in het ziekenhuis;) Lees meer..
50x50 Zo leuk om mensen blij te maken met een schilderijtje van hun geliefde viervoeter:) Lees meer..
Onlangs zette ik een oproep op Facebook voor het sturen van een foto van een hond die ik dan misschien zou gaan vereeuwigen op doek.… Lees meer..

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op