Jan en Alleman

"Lieve Peggy, ik heb je schilderij net opgehangen. Wat staat het mooi op onze muur. Het was zeker een bijzondere mooie dag. Zo een geweldige sfeer met allemaal bijzondere lieve mensen. En wat is het een mooi schilderij geworden.

Zoveel liefde, zoveel mooie woorden, zoveel lieve mensen. Ik zag veel emotie en voelde het zelf ook tot in het puntje van mijn kwast. En dan komt het ook op doek. Dat mooie moment, een van de vele die dag, maar deze was zo bijzonder...Het moment dat Marieke door haar vader werd weggegeven en Rob die haar met open armen opwacht. De dag was met veel zorg voorbereid. Rob en Marieke hadden vele persoonlijke hartverwarmende details voorbereid, zoals pennen met namen en tekst, lieve cadeautjes voor de gasten én voor het bruiloftspersoneel. De tekst voor op het schilderij hadden ze me zelf doorgegeven evenals de wens voor twee sterren Ik kreeg een kistje mee vol verwennerij zoals lekkere streekproducten , sfeermakers, kaasjes en bloemen. Daar ga ik nog lang van nagenieten. Alles was met aandacht uitgekozen en ook de locatie paste perfect. Een plek waar je mag zijn zoals je bent. Lieve Rob en Marieke, wat was het een mooie dag. Veel liefs XX

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op