Gouden Leeuw herfst

“Hi Peggy, wij hebben erg genoten van de dag en jouw aanwezigheid. Het schilderij hangt inmiddels :) en zijn er erg blij mee. We hebben hele leuke reacties van gasten ontvangen”

Hij gooide ooit drie muntjes in de Trevifontein. Volgens een oud verhaal ligt er dan een huwelijk in het verschiet. Zo doe je dat dus:) De Gouden Leeuw Vessem was zo mooi met al die herfstkleuren en onder de tent was het goed toeven met een warme gasbrander dicht bij mij. Terwijl de herfstbladeren met bakken naar beneden kwamen (ik hou ervan) verwende muziekduo Lara Leaves met sfeervolle live muziek en Cosy Cakes had een heerlijke én mooie sweet table verzorgd. Al deze elementen hebben een plekje gekregen op het schilderij ínclusief de drie muntjes. Heel veel geluk samen X

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op