Live painting Horst

"Wauw wauw wauw...Wat een prachtig schilderij! Hij heeft een ereplaats prominent boven onze bank! Alleen maar enthousiaste en positieve reacties! En het belangrijkste, wij zelf zijn er echt echt echt heel erg blij mee!!! Dank je wel!!!!"

Wat ze op doek wilde...Haar antwoord; “Oprechtheid, liefde, betrokkenheid en warmte. En als het kan het moment dat mijn vader me weggeeft aan Paul met onze twee zoontjes erbij” Wat was dat een goede keuze en een prachtig moment om vast te mogen leggen. De ceremonie was in de avond en vlak daarna gingen de stoeltjes aan de kant en barstte het feest los. Mijn schildersezel werd regelmatig aangetikt door vrolijk dansende gasten. @graafterhorst was, zoals altijd, weer een geweldige plek voor het vieren van de liefde!

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op