Annette 50 jaar

"Heeey peggy, wat was het leuk hè, zit nog zo na te genieten! Ben zo verwend met het weer, de gezelligheid, cadeautjes en verrassingen. Maar echt waar, jouw schilderij vond ik het allerleukst!!! Zo mooi en het vat perfect de sfeer. Ik heb al een mooi plekje in huis bedacht. Ja natuurlijk mag je de foto's gebruiken. Wat zijn die trouwens ook mooi, die heb ik nog niet gezien. Superbedankt voor alles, ik wens je een fijne zomer met veel schilderplezier, wat een vakvrouw ben je! Groetjes, Annette ((-:"  

Hoe leuk als je dan enkele dagen later erna nog een appje krijg met een foto van hoe het schilderij aan de muur hangt; “Ik heb hem al hangen…hij hangt daar wel heel gaaf! Ik heb het kastje eronder twee keer geschilderd:) Nu is het echt mooi! Wat een gaaf schilderij is het toch! Er zijn al heel veel mensen nog eens goed komen kijken naar het schilderij:) Ben er zo blij mee!"

Op aanvraag van vriendin, vriend en man, mocht ik deze live painting mogen maken op het mooiste plekje van Den Dungen. Wauw, wat een plaatje van een tuin en met liefde versiert voor de jarige Annette. Man en kinderen hielpen allemaal mee om de heerlijke vier-gangen lunch te serveren. Hondje bruintje was vandaag mijn aller grootste fan en bleef net zo lang bij mijn voeten zitten tot ik haar op doek had gezet. Toen kon hond Molly natuurlijk niet achterblijven en samen staan ze nu heel guitig op het schilderij. Wat een mooie reacties mocht ik ontvangen. Dank voor boeker Kirsten waarmee het app-contact al erg gezellig was. Dank voor de jarige Annette zelf die de dag erna nog een super mooi berichtje stuurde. Ik voelde me erg welkom. Veel plezier met het schilderij én met het wonen op de mooieste plek in Den Dungen:)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op