40 jaar in de zorg

"Lieve Peggy, hartelijk bedankt voor het maken van het schilderij. Echt een mooie herinnering voor 40 dienst jaren. Ik ben je nog een compliment schuldig van mijn collega's en familie. Ze waren zeer onder de indruk. Nogmaals bedankt. Groetjes van een blije Ria"

Dit schilderij vertelt het verhaal van Ria, van 40 jaar werk in de zorg. Een persoonlijk kunstwerk waarin vele aspecten en herinneringen van haar mooie werk naar voren komen. Voor deze opdracht mocht ik verschillende foto's ontvangen met Ria, bezig met haar werk in de verpleging, gezinszorg en ouderenzorg. De persoonlijke aandacht, de dankbaarheid en liefde voor het vak wilde ik zo goed mogelijk overbrengen in haar favoriete kleurstelling blauw/ rood. Ook de fiets waarop ze 40 jaar lang haar cliënten bezocht heeft een prominente plek gekregen op dit doek. Haar hand uitgestrekt naar de mensen naast haar als zijnde een helpende hand. Op de achtergrond vele mensen die ze door de jaren heen heeft geholpen. Een dame die haar dankbaar een handkus toe werpt, ouderen, sommigen in een rolstoel, maar ook kleine kinderen. De bloemen zijn zorgvuldig gekozen en vertellen allemaal een verhaal, zoals de vier dahlia's, één voor elke tien jaar (te lezen in het gedicht hieronder (een klein extraatje om de betekenissen niet te vergeten of door elkaar te halen) 

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op