Familie schilderij

 "Bedankt voor het mooie schilderij en de super leuke overhandiging aan onze ouders. Ze vonden het prachtig! Ook dank voor de fijne communicatie en filmupdates. Echt TOP!!"

Ineens herkenden ze zichzelf op dit schilderij! Maandagmiddag kwamen ze nietsvermoedend bij me achterom gereden. Onder het mom van een “verrassingsuitje” waren ze door hun kinderen naar me toe gelokt. Ik stelde me voor, vertelde wat ik deed en gaf hen een rondleiding door mijn galerie. Waarschijnlijk dachten ze aan een schilderworkshop ofzoiets;-) Boven aangekomen zette ik nog even een schildersezel aan de kant. En toen zagen ze het. Tussen alle andere werken hing een schilderij met zijzelf als prachtig middelpunt en hun kinderen met aanhang eromheen, en Zwolse elementen op de achtergrond in natuurlijke tinten. Hun reactie was zo mooi. Stiekem was ik hier best een beetje gespannen voor geweest. Maar wat een leuke manier om ze zo te verrassen. Alles gefilmd natuurlijk (door mijn dochter) zodat ook het thuisfront mee kon genieten. Daarna nog even lekker gekletst onder het genot van een stukske aardbeientaart...wat een fijne klanten heb ik toch.Hier doe je het voor!

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op