40 jarig huwelijk

"Peggy bedankt hé, we hebben leuke reacties ontvangen:) ~ ze vonden het zoooo leuk. Is ook echt persoonlijk en net wat anders"

(Begonnen tijdens het feest en gefinisht in het atelier. De vraag was er, of ik alle kleinkinderen en ouders op het doek wilde zetten. Zoveel mensen herkenbaar op doek was niet mogelijk in de tijd van een gewonen live painting. Dan is 10 personen de max)

Het was zo leuk, ik was nog maar net begonnen of er zat al een hele bups toeschouwertjes achter mijn rug mee te kijken? Tja, als je zelf zo’n supergezellig eetcafé hebt, dan vier je je 40-jarig huwelijksfeest gewoon lekker op een maandag. En wat werden ze heerlijk verwend met een optreden van hun 19! kleinkinderen, prachtige zelfgemaakte gepersonaliseerde versieringen en heel veel tekeningen, én natuurlijk deze live painting.

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op