Technobis 25 jaar

"Hee Peggy! Nogmaals bedankt voor het geweldige schilderij. Pim was er heel blij mee. Ze vonden het echt geweldig."

Wat een fijne contactpersoon was Britt. Ze dacht mee, leverde foto's aan en zorgde dat dit megagrote schilderij op de juiste plek terecht kwam. Echt een hele gave opdracht!! Een compilatie schilderij voor Pim, aangeboden door alle medewerkers, met elementen die voor hem zo belangrijk zijn. Natuurlijk afgebeeld in zijn lievelings-blouse die hij ook weer draagt tijdens de onthulling. De eerste schets van het Technobis-logo heb ik ook toegevoegd (rechtsonder) Ontworpen door Pim zelf, een echte Willie Wortel die het verdiend om eens lekker in het zonnetje gezet te worden.

Pim heeft de technologie bedacht die nu gebruikt wordt voor de producten en systemen van PhotonFirst. Hij heeft 25 jaar geleden eerst het bedrijf Technobis opgericht en sinds januari 2021 is dat één van de business units van Technobis, PhotonFirst geworden. Hij ontwikkelt en fabriceert unieke meetsystemen met toepassingen in onder meer medische instrumenten, precisiemachines en vliegtuigen. Pim’s grootste passie is dingen uitvinden. Dit doet hij vooral in z’n schuur. Daar werkt hij aan zijn motoren en staat zijn oude Mustang. Familie is erg belangrijk voor hem. De rode box die je ziet is een Gator, dit is een van de producten die ze verkopen. Verder zit deze technologie in auto’s, bruggen, grote gebouwen, windmolens, MRI-scans, etc. Bijvoorbeeld in de Taipei 101, een toren waar deze technologie in zit (ook afgebeeld op het schilderij)

Heb jij ook zo'n toffe baas? En verdiend hij het ook om verrast te worden met zo'n persoonlijk schilderij? Neem dan contact met mij en dan gaan we samen ook zo'n uniek cadeau realiseren

 

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op