Paint my dog...

Onlangs zette ik een oproep op Facebook voor het sturen van een foto van een hond die ik dan misschien zou gaan vereeuwigen op doek. Het was niet makkelijk te kiezen uit al die lieve hondenfoto's en bijbehorende verhalen. Maar, na alle inzendingen eens goed te hebben bekeken sprong één hondje er voor mij echt uit. Dat was Liza, het hondje van Anke. Zij was opgegeven door haar zus. Ik heb eens goed op Anke's Facebookpagina gekeken, en zag dat daar nog heel veel andere mooie foto's van Liza op stonden die heel goed bruikbaar zijn voor een schilderij. Het roze penninkje dat Liza vaak aan heeft, heb ik er ook bij geschilderd, ook al staat deze niet op de desbetreffende foto.

Maartje, Anke (en Liza;), geeft me maar een berichtje en dan spreken we wat af. Tot gauw, en alvast veel plezier ermee;) 

 

 

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op