What it feels like

Voel de liefde, vier de liefde! En dat deed ze. Ze verraste haar gezin met een uniek en persoonlijk schilderij. Tijdens het uitwerken borrelden er bij haar én bij mij steeds meer leuke ideeën naar boven. Vol emotie vertelde ze over hun relatie en hoe bijzonder die was. Een samengesteld gezin. Hij heeft drie kinderen uit een eerder huwelijk en zij ook. Desalniettemin erg bijzonder omdat haar ex en haar vriend tot op de dag van vandaag voor elkaar klaar staan. Hoe mooi kan het zijn. Ik kreeg foto’s toegestuurd van hun zes kinderen, hun hondjes en hun huis. Een foto van een boeket, waarvan ze de kleuren erg mooi vond voor het schilderij. Twee liedjes die een speciale betekenis hebben: This is what it feels like (Armin van Buuren), en Sky full of stars (Coldplay) en een symbolisch teken wat staat voor 'samen één'. Ook de bloemen vertellen hier een verhaal. Zoals de rode rozen (liefde), de kleine paarse vergeet-mij-nietjes (herinneringen die gemaakt zijn en nog gemaakt worden), de witte Chlorophytum bloem (staat voor haar werk in de zorg), de oranje bloemen (warmte en aandacht voor elkaar en overwinning), de roze bloemen (romantiek en tederheid). Tijdens de totstandkoming van het schilderij had ik een filmpje gemaakt. Een soort van making of. Dat filmpje had ze thuis laten zien, met natte oogjes tot gevolg. Vier de liefde, voel de liefde. THIS IS WHAT IT FEELS LIKE!

"Oh je hebt me aan het huilen gekregen. PRACHTIG. Serieus, wat mooi. En alles zit erin. Helemaal zoals ik het graag wilde. Dierbaar!!! Hij was helemaal verbijsterd...Wowwww PRACHTIG! We hebben het net alle kids laten zien. Ze vonden het echt ook super mooi. En het zijn volop tieners dus dat is echt een dik vet compliment."

Bedankt lieve Ineke, dat ik jullie verhaal een plekje op mijn site mocht geven. Het was leuk om je na al die jaren weer te ontmoeten. Je straalde, en ik loop ook helemaal op wolkjes van al die complimentjes:)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op