40 jaar thuiszorg

"Hoi Peggy, ik wil je enorm bedanken voor het bijzonder mooie schilderstuk! Mijn jubileum was super! Ik heb er van genoten! Er zijn al veel complimenten gegeven en het kunstwerk is inmiddels al door meerderen gezien op je site. jeetje, dat is wel heel bijzonder! Ik wens je veel succes met je schilderkunst, je bent een echte professional! Met vriendelijke groet"

Of ik een schilderij kon maken als aandenken aan 40 jaar werk in de thuiszorg...Nou, die uitdaging ging ik graag aan. Het werd een joekel van een schilderij voor één van liefste thuishulpen van Brabant. Met zoveel elementen erin, zoals wel 20 gebouwen die voor haar een belangrijke rol speelden in haar werk met ziekenhuizen en thuiszorggebouwen, maar ook rolstoelen, weegschalen, bloeddrukmeters, sleutelkastjes, injectienaalden en nog veel meer. Op de dag van het feest ben ik het schilderij persoonlijk bij haar gaan afleveren. Er zitten vele uren van schetsen en puzzelen met gebouwen in dit schilderij, maar het is gelukt. Het is een stoer schilderij geworden in vele vrolijke kleuren met een ietwat rustigere achtergrond én op aanvraag een klein vleugje oud roze.

 

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op