Levensloopschilderij

"Ze vindt hem prachtig, was tot tranen geroerd!!!! Bedankt voor je talent en het prachtige schilderij, het is echt een groot succes hier!!" 

Een levensloopschilderij voor een 50-jarig huwelijk. Jep, dat is een pot Pindakaas, en Californië, en hun bedrijf, hobby’s, huisdieren, accordeon, sigaartjes, familie, heel veel mooie momenten en last but not least...heel veel liefde. Allemaal samengevat in dit levensloopschilderij, een bijzonder cadeau voor hun ouders die 50 jaar getrouwd zijn. Goh, het is net alsof ik deze mensen heel goed ken. Zoveel prachtige foto’s kreeg ik, en evenzoveel mooie verhalen erbij. De afgelopen weken werkte ik hier bijna iedere dag aan, en vanmorgen werd het opgehaald in mijn studio en daarna bij hen thuis overhandigd. Alles ging in overleg, van schets tot laatste aanpassing. Ik kreeg zojuist het bericht dat moeder tot tranen geroerd was, en dat ontroerde mij dan weer. Als je werk dat teweeg kan brengen dan zit de verf op de juiste plek.

Kosten van een levensloopschilderij een bijzonder gewaardeerd en persoonlijk cadeau met vele persoonlijke details aan de hand van vele persoonlijke foto's. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op