Afterpaint kade

Dit gezellige bruidspaar kreeg een afterpaint cadeau en samen met de aanbieders kwamen ze het doek bij me ophalen. Na een kop koffie liepen we richting hun auto. De mannen zaten voor en de dames achterin. Een bank plat....paste niet. Alle banken plat...schilderij paste wel, maar waar moesten de dames dan zitten...? Dus, banken een beetje plat, dames liggend erin, hoofdjes schuin en schilderij erboven. Bruidegom deed de deur dicht en zei: “Ach, we zijn er zo. 1,5 uurtje rijden...eitje. Succes dames;)” Ik heb zo gelachen met deze gezellige mensen! Anderhalf uur later kreeg ik een foto van het schilderij aan de muur doorgeappt met de tekst:

“De dames klagen een klein beetje over hun nek, maar het schilderij is veilig aangekomen Haha:) Hij krijgt later nog een ander plekje, maar hij hangt alvast in de woonkamer! wij zijn er enorm blij mee, heel erg bedankt! En ook bedankt voor het gezellige ontvangst en dat we even rond mochten kijken"

Wat een mooie foto's hadden ze me doorgestuurd. Met de wens of ik de kleuren van de trouwkaart wilde gebruiken. Deze bruid zit zelf ook in de trouwbranche en creëert prachtige bloemstukken. Zo ook op haar eigen bruiloft dus zijn die bloemen ook op het doek ruim vertegenwoordigd. Hun logo, gemaakt van hun voorletters is ook klein terug te vinden. Verder familie, bruidskindjes, auto, duiven, vuurwerk en een hele bijzonder bruidstaart. Heel tof dat ik al deze herinneringen voor ze heb mogen samenvoegen tot één groot kunstwerk om nog vaak terug te denken aan deze mooie dag.

Bekijk HIER een korte film van de "making of" van dit schilderij

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op