10 jaar liefde in één schilderij

"Kreeg er tranen van in m'n ogen! Zo gaaf! Hij was er helemaal door ontroerd! Al die details en zo WOW"

Malou verraste haar Bart voor hun 10-jarige liefde met een stoer schilderij met heel veel persoonlijke elementen uit Eindhoven en Veldhoven. Haar ouderlijk huis in Eindhoven, zijn ouderlijk huis in Veldhoven, hun eerste woning, de middelbare school in Eindhoven waar ze elkaar hebben leren kennen, hun twee poezen, de duiven die ze op lieten na hun huwelijk, de twee katjes in het raam voor haar ouderlijk huis, de kerk in Zilst (met 't Stuupke) waar ze elkaar het ja-woord gaven, Flying Pins, Blob, Klokgebouw, de drive-in dj-booth van Bart, Romke het carnavalsmenneke van Veldhoven, de molen van Zilst, de Admirant, De Vestadatoren, de Hovenring (rotonde die Eindhoven verbindt met Veldhoven).... Het staat er allemaal op en Bart was er erg blij mee:) Bekijk HIER the making of...

Kosten van een levensloopschilderij een bijzonder gewaardeerd en persoonlijk cadeau met vele persoonlijke details aan de hand van vele persoonlijke foto's. Het ontwerpen en maken van zo'n schilderij kost meer tijd dan bij een gemiddeld feestschilderij. De prijs is dan ook hoger dan de genoemde live paint prijzen vanwege het bewerkelijke karakter. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op