Schilderij voor moeder

"Hij had tranen in de ogen van Geluk. Hij vond het geweldig. Super bedankt."

Een laatste cadeau voor hun zieke moeder. Zo’n lieve, mooie vrouw. Een herinnering voor het leven. Haar leven, zij aan zij met man, kinderen en kleinkinderen. Met op de achtergrond hun karakteristieke boerderij, waar een jaar eerder nog de liefde werd gevierd. Een bruiloft die ik daar op doek mocht vastleggen. Zo leerde ik deze hartelijke familie kennen. Helaas ging moeder snel achteruit. Hopelijk kan ze nu van boven toch nog een blik werpen op dit persoonlijke schilderij, aangeboden door de kinderen. Vader kreeg bij de overhandiging (hun trouwdag) tranen in de ogen. Hij vond het geweldig. Veel sterkte voor deze familie xx

De hortensia staat voor dankbaarheid, gratie, liefde, schoonheid, overvloed en uitbundigheid. Het paarse Vergeet-mij-nietje staat voor trouw en oneindige liefde. De vlinder staat bekend als hét symbool voor transformatie, het ultieme symbool van leven, dood en wedergeboorte. De opkomende zon staat voor kracht, warmte, licht, liefde, verbinding en positiviteit Ook staat het symbool voor het geven van leven. Iets wat alle moeders toebehoord.

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op