Naakte dame als schildersdoek...

Geen live paint, maar een LIJF paint!

Een naakte dame diende weken lang als schilderdoek voor kunstenares Peggy van Gurp uit Bergeijk. Sommigen zijn hierover verontwaardigd, anderen staan het oogluikend toe. Maar het is een feit. De dame is beschilderd en het resultaat mag...beoordeeld worden.

Peggy kwam haar begin november tegen bij kledingzaak DOK7 in Valkenswaard en na een korte kennismaking besloot de dame met de kunstenares mee te gaan naar haar atelier in Bergeijk. De dame had wat ondersteuning nodig tijdens de route naar de auto, iets wat gezien haar sportieve figuur toch wel wat onverwacht was. Maar Peggy zag mogelijkheden met haar als canvas, en het was ook nog eens allemaal voor een goed doel, namelijk een extraatje voor de vrijwilligers voor het Valkenswaardse verpleegtehuis. De dame en de kunstenares hebben het de afgelopen weken erg gezellig gehad met elkaar. Het afscheid viel hen dan ook zwaar. Weken lang was daar die dame waar Peggy lekker tegenaan kon lullen. Die hield haar mening steeds wijselijk voor zich maar die serene stilte kon ook wel weer gewaardeerd worden. De dame werkte steeds wonderwel goed mee, stond fijn stil tijdens het schilderen, kon tegen het kietelen van de kwast onder haar oksels en kin én had geen last van de vele uren doorwerken die op de agenda stonden. Maar hé, alles voor het goede doel;) Maar ja, een afscheid was onvermijdelijk. Van beide kanten was daar het toekomstige gemis. Er was toch echt wel sprake van een fijne band met elkaar. Peggy besloot om nog enkele leuke dingen met de dame te ondernemen. Een gezellig spelletje Pacman, een serenade op gitaar, een laatste ochtendontbijt mét krantje, een wijntje en een goede film...

De naakte dame voelde zich door haar artistieke uiterlijk niet langer naakt. Ze voelde zich prima bij het idee dat ze bij een ander onderdak zou gaan krijgen en met volle moed en opgeheven hoofd vervolgde zij haar tocht terug naar de kledingzaak DOK7, alwaar zij een fijne toekomst tegemoet zou gaan. Een allen die wellicht interesse hebben in deze dame, of slechts nieuwsgierig zijn geworden naar haar artistieke uiterlijk...Vanaf kerst kunt u haar live bewonderen bij DOK7, maar als u enkel genoegen kunt nemen met het bekijken van de foto’s van de partypop, check dan de foto's hieronder:

Nieuwsgierig naar het filmpje van 'the making of partypop' KLIK HIER

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op