Verrassing voor Treetops

Wat mag ik me toch gelukkig gelukkig prijzen dat ik van mijn grootste hobby, mijn werk heb mogen maken. Vandaag ook weer, terwijl buiten de regen tegen het raam van mijn atelier klettert, ben ik heerlijk aan het schilderen. Muziekje erbij, verwarming heerlijk warm, knusse sloffen aan, de hond al snurkend in zijn mand, bakje met druifjes tussen alle schildersspullen en het allerleukste; Een kwast in mijn hand, bezig met een hele leuke opdracht:

Als felicitatie voor het 25-jarig jubileum van Treetops, hebben de collega's Fred en Liesbeth tijdens een feestelijke middag een voorproefje-schilderij cadeau gedaan. Ze mochten zelf uitkiezen wat ze afgebeeld wilden hebben en ik zou dit dan voor ze mogen maken. Wat hebben Fred en Liesbeth bedacht? Twee kleinere schilderijen van de Ronald McDonaldhuizen waarvoor Treetops on Tour 24 en 25 juni 2017 gaat fietsen! De schilderijen zijn momenteel in de maak, en als ze klaar zijn zal ik hier een link gaan plaatsen. Vooralsnog moeten jullie het nu nog een doen met deze ietwat mysterieuze foto's. Vandaag geen live paint, maar een thuis paint:))

 

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op