Een schilderij van een bedrijfsfeest

Het live maken van een schilderij op een feest is toepasbaar op elke party. Heus niet alleen voor bruiloften:)

Bedrijfsfeest, verjaardag, babyborrel, uitbundig of ingetogen...alles is mogelijk, zolang er maar een plekje vrij is voor Peggy en haar schildersspullen. Geld geven als cadeau is natuurlijk een optie, maar wat is er nu leuker en origineler dan om een cadeau te geven dat voor de ogen van de ontvanger gemaakt wordt?

Stel je eens voor, het feest begint, de eigenaar van het bedrijf dat die dag 10 jaar bestaat het komt binnen en ziet daar een kunstenares staan achter een ezel met een nog hagelwit doek voor zich. Ze is er op uitnodiging van de werknemers. Die collega's schudden hun baas de hand en leggen uit waarom ze er is. En dan kan de baas ook nog aangeven welke kleuren er gebruikt mogen worden voor het schilderij, zodat het goed past in de ruimte waar het komt te hangen. Peggy begint met het maken van foto's van de personen die een prominente plek op het doek gaan krijgen, zodat ze niet steeds hoeft te zoeken naar die personen en wat ze ook al weer aan hebben. Vervolgens gaat ze aan de slag. Feestende mensen om haar heen en vrolijke muziek in de oren. De gasten vinden het geweldig om te volgen hoe het schilderij tot stand komt. Live een schilderij van een feest zien ontstaan is een beleving, een verrassing en een kunstervaring voor iedereen die het mag aanschouwen. Kinderen lopen af en aan, om te kijken hoe het schilderij met elke verfstreep een stukje verder bij het eindresultaat komt. En helemaal happy zijn ze als ze zichzelf herkennen in de figuren. In losse lijnen, maar toch ook bedachtzaam krijgt het kunstwerk steeds meer vorm. Gedurende een uur of vier laat Peggy zich beïnvloeden door wat ze om zich heen ziet, maar ook door wat er vooraf is afgesproken. De ontvangers zien hun eigen kunstwerk voor hun ogen ontstaan. 

Heb je binnenkort een bedrijfsfeest, een opening van een nieuwe winkel, een verjaardag of een kraamborrel? Let het me weten, zodat we samen dit originele cadeau kunnen organiseren:)

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op