Investeren in kunst

Investeren in kunst is investeren in gevoel en genot. Voor jezelf of voor een ander. Voor de prijs van een paar goede schoenen kun je al een kunstwerk kopen waarvan je wel langer kunt genieten dan één seizoen. En, niet te vergeten, een schilderij zal nooit uit de mode gaan. Populaire muziek, interieur trends, mode, hippe kapsels...zullen steeds weer veranderen, maar een goed kunstwerk is tijdloos. Een goed kunstwerk zal je altijd blijven herinneren aan dat mooie moment, die inspirerende plaats of die bijzondere persoon en natuurlijk ook aan je goede smaak;) Als je investeert in kunst, koop je meer dan een object. Je koop honderden uren van experimenteren. Je koopt tijden van frustratie en tijden van extase. Je koopt niet zo maar een ding, maar een stukje gevoel, een stukje van een ziel, een klein stukje van iemands leven.

Kunst spreekt, verrast, raakt in je ziel en zal je laten genieten elke keer als je er naar kijkt. 

Een live paint wordt gemaakt voor de gevierde, over de gevierde en onder het zicht van de gevierde. Een live paint schilderij is daarom een super persoonlijk cadeau waar je echt veel leuke details in kan stoppen. Dit maakt het ook tot een dankbare taak voor mij als live painter dit te mogen maken. Telkens weer geniet ik van het contact met de gasten en de ontvangers zelf. Het schilderij ademt de sfeer van de dag. Het schilderij was erbij:)

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op