Bijzonder bruiloft cadeau? Jazeker!

Een bruiloft cadeau is bijzonder voor de ontvanger om te krijgen, maar zeker ook bijzonder voor mij om dit te mogen maken.

Je kent dat wel; "Wat zullen we geven? Een cadeaubon...ah, dan kunnen we net zo goed geld geven....Geld dan maar? Nee, geld in een envelopje, dat is zo saai. Maar wat dan?" Nou, dan kan ik wel iets voor je betekenen. Ik maak het cadeau, een live paint, een persoonlijk kunstwerk, ter plekke, op het feest. LIVE

Het is al weer jaren geleden dat ik van mijn hobby mijn beroep ging maken. Ik had al wel behoorlijk wat schilder ervaring, maakte schilderijen in opdracht en voor galerieën en illustreerde kinderboeken. Toevallig kwam ik via internet een kunstenaar tegen die op locatie een schilderij maakte van een bruiloft. Hij had een hele eigen stijl, maar ik dacht...dat is gaaf, dat kan ook met mijn losse, moderne stijl! En dus ging ik oefenen, en oefenen om snel en gericht te werk te gaan, met natuurlijk wel een tof resultaat. In vier uur tijd een schilderij maken terwijl er vele ogen op je gericht zijn is best spannend, maar ook ontzettend leuk. De gasten en de ontvanger kunnen heel het creatieve proces volgen van de live paint, van een leeg doek naar een eindresultaat dat je zo aan de muur kunt hangen. Een hele eer voor mij om zo een persoonlijk cadeau ter plekke te mogen maken. Ik sta daar toch als 'onbekende' tussen alle familie en vrienden op het feest of tijdens de ceremonie. Ik hoor tijdens het live painten liefdevolle en grappige speeches en maak emotionele momenten van dichtbij mee. Maar dat maakt het schilderij alleen maar nóg mooier. De verfjes van de live paint ademen de gebeurtenissen van de dag. Elke verfveeg was erbij. Dát is ook wat ik probeer te doen. Sfeer en emotie vangen op het doek in mijn eigen stijl.

Ondertussen heb ik al veel live paint projecten mogen afronden en elke keer kijk ik altijd weer uit naar de volgende. Ik doe niet alleen wat voor míj goed aanvoelt, maar ook wat vooraf is afgesproken met de aanbieders van het schilderij of het bruidspaar zelf. Kleurwensen, onderwerpen, wel of geen teksten, wel of geen bruidstaart op het schilderij...

Ik hou rekening met de wensen, maar het resultaat blijft altijd een verrassing. Ook voor mij:)

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op